BrkOz Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 946 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Başlangıç ayarları kapalı. Şu an program açık da değil ancak arkada çalışıyor olarak görünüyor. Bunu nasıl kapatacağım?
Başlangıç ayarları kapalı. Şu an program açık da değil ancak arkada çalışıyor olarak görünüyor. Bunu nasıl kapatacağım?
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.940 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 BrkOz dedi: Başlangıç ayarları kapalı. Şu an program açık da değil ancak arkada çalışıyor olarak görünüyor. Bunu nasıl kapatacağım? Eki Görüntüle 2529281 Genişletmek için tıkla... Hocam soldaki üçgene basıp aşağıdan sağ tıklayın gosya konumunu açın. Kesin Warp mı?
BrkOz dedi: Başlangıç ayarları kapalı. Şu an program açık da değil ancak arkada çalışıyor olarak görünüyor. Bunu nasıl kapatacağım? Eki Görüntüle 2529281 Genişletmek için tıkla... Hocam soldaki üçgene basıp aşağıdan sağ tıklayın gosya konumunu açın. Kesin Warp mı?
BrkOz Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 946 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 founderkral dedi: Hocam soldaki üçgene basıp aşağıdan sağ tıklayın gosya konumunu açın. Kesin Warp mı? Genişletmek için tıkla... Evet dosya konumuna gittim warp
founderkral dedi: Hocam soldaki üçgene basıp aşağıdan sağ tıklayın gosya konumunu açın. Kesin Warp mı? Genişletmek için tıkla... Evet dosya konumuna gittim warp
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.940 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #4 BrkOz dedi: Evet dosya konumuna gittim warp Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinden sağ tıklayın görevi sonlandır diyin. Ayrıca warp'ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden kontrol etmenizi öneririm.
BrkOz dedi: Evet dosya konumuna gittim warp Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinden sağ tıklayın görevi sonlandır diyin. Ayrıca warp'ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden kontrol etmenizi öneririm.
BrkOz Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 946 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 founderkral dedi: Hocam görev yöneticisinden sağ tıklayın görevi sonlandır diyin. Ayrıca warp'ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Onları yaptım hocam zaten daha farklı çözümler arıyorum. Sonlandır diyorum yeniden geliyor.
founderkral dedi: Hocam görev yöneticisinden sağ tıklayın görevi sonlandır diyin. Ayrıca warp'ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Onları yaptım hocam zaten daha farklı çözümler arıyorum. Sonlandır diyorum yeniden geliyor.
OrtrogN Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #6 O hizmet warp'ın çalışmasına yarıyor mesela kapalıyken eğer onun görevini sonlandırırsanız warp'ı tekrar açmaya çalıştığınızda açamazsınız pc yi yeniden başlatmanız gerekir veya o hizmeti başlatmanız gerekir.
O hizmet warp'ın çalışmasına yarıyor mesela kapalıyken eğer onun görevini sonlandırırsanız warp'ı tekrar açmaya çalıştığınızda açamazsınız pc yi yeniden başlatmanız gerekir veya o hizmeti başlatmanız gerekir.