BaitToBeat Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 26 29 Aralık 2024 #1 Windows 11 cihazda Cloudflare WARP kullanmaya çalıştığımda başlıkta da belirtmiş olduğum problemi yaşıyorum: Sorunun sebebi nedir nasıl çözebilirim?
Windows 11 cihazda Cloudflare WARP kullanmaya çalıştığımda başlıkta da belirtmiş olduğum problemi yaşıyorum: Sorunun sebebi nedir nasıl çözebilirim?
EchosLum Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Eğer kablolu internek kullanıyorsan WARP çalışmaz zaten.
BaitToBeat Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 26 29 Aralık 2024 #3 EchosLum dedi: Eğer kablolu internek kullanıyorsan WARP çalışmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Kabloluda da çalışıyordu geçenlere kadar. Ayrıca wifi kullanarak da denedim olmadı. Bağlı olduğum ağ ile alakalı bi sorun olduğunu düşünüyorum çünkü mobil cihazımın internetini paylaştığımda sorunsuz çalışıyor. Acaba problem ne olabilir?
EchosLum dedi: Eğer kablolu internek kullanıyorsan WARP çalışmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Kabloluda da çalışıyordu geçenlere kadar. Ayrıca wifi kullanarak da denedim olmadı. Bağlı olduğum ağ ile alakalı bi sorun olduğunu düşünüyorum çünkü mobil cihazımın internetini paylaştığımda sorunsuz çalışıyor. Acaba problem ne olabilir?
EchosLum Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #4 Ya sıkıntı windowsda ya da senin internet sağlıyıcında biri engeliyor.