Yaklaşık 2-3 aydır Cloudflare WARP kullanıyorum ve en hızlı VPN'lerden biri olduğu için inceleme yazmak istedim umarım beğenirsiniz.
Cloudflare WARP ve WARP+ olarak ikiye ayrılıyor. WARP+ daha hızlı veri akışı gibi imkanlar sağlıyor
https://support.cloudflarewarp.com/...ference-between-WARP-WARP-and-WARP-Unlimited-.
Cloudflare WARP uygulaması 1.1.1.1 ve WARP olarak ikiye ayrılıyor üyeliğiniz varsa WARP+ oluyor.
Şu anda WARP+ sanırım satılmıyor çünkü satın alma bağlantısı bulamadım veya daha farklı bir şekilde çalışıyor.
1.1.1.1:
1.1.1.1 size daha hızlı internet sağladığını ve giden paketlerin şifrelendiğini iddia ediyor. Ayrıca 1.1.1.1 sizin verilerinizi reklam verenlere satmıyor. 1.1.1.1 tamamen ücretsizdir.
Overview · Cloudflare 1.1.1.1 docs
WARP:
WARP VPN gibi çalışıyor, siz Türkiye'deyken sizi Amerika'ya bağlayabiliyor ancak bu sunucuyu maaleseff siz seçemiyorsunuz. WARP'ın içinde filtreleme özellikleri var ve bu filtreleme özelliği de ikiye ayrılıyor kötü amaçlı yazılımları engelle ve yetişkinlere yönelik içerikleri engelle olarak.
Ayrıca kendileri en hızlı VPN olduğunu iddia ediyorlar.
Kendilerinin no-log politikası yok ancak verilerinizi de dışarıyla paylaşmıyorlar diye biliyorum sadece yasa dışı bir iş yaparsanız onun bilgisini veriyorlar.
Hız testleri;
1.1.1.1 açıkken:
Eki Görüntüle 1677438
1.1.1.1 kapalıyken:
Eki Görüntüle 1677439
WARP açıkken:
Eki Görüntüle 1677451
WARP açıkken upload bariz bir şekilde düşüyor ancak diğer değerler aynı diyebiliriz.
Arayüz;
Genel kısım:
Eki Görüntüle 1677453
Bağlantı kısımı:
Eki Görüntüle 1677455
Genel olarak VPN bu şekilde Türkiye'nin en hızlı VPN'lerinden biri diyebiliriz upload kısmını saymazsak
.
Bildiğim kadarıyla ücretsiz sürümde bir GB kısıtlaması yok.
Daha fazla bilgi;
The WARP client has several modes to better suit different connection needs.
developers.cloudflare.com
The WARP Client application uses a VPN profile and/or service that enables us to intercept and secure your DNS queries and to transmit data from your device through the Cloudflare network, depending on the services you have enabled. We only collect limited DNS query and traffic data (excluding...
Read about Application Terms of Service
Below you will find answers to our most commonly asked questions regarding the WARP client. If you cannot find the answer you are looking for, refer to the community page to explore more resources.
WARP Client:
Cloudflare WARP client · Cloudflare WARP client docs
Hakkında:
About Cloudflare WARP · Cloudflare Zero Trust docs
Siteleri:
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.