Rehber CloudFlare Warp

DNS over Https protokolü diye duymuştum bir yerde. Bu konularda pek bilgi sahibi değilim ama direkt bir VPN sayılıyor değil mi? Kendimde kullanıyorum, IP adresi sorgusunda Türkiye'de yaşadığımdan farklı bir şehri gösteriyor. Böyle olması gerekiyor sanırım?

Ayrıca Nord VPN gibi alternatifler yerine bunu kullanmak daha mantıklı gibi geldi bana.

Ben kulllanıyorum VPN'den daha stabil geldi bana.

Bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-28 040920.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 213
Bir şey soracağım Roblox biliyorsunuz yasak ben bununla giriyorum bu yasa dışı değil mi siz demişsiniz yasa dışı bir şey yapılınca paylaşıyor şimdi ben yasağı delmiş sayılmıyor muyum yani ceza alabilir miyim para cezası?

Bildiğim kadarıyla devletin Cloudflare'den talep etmesi gerekiyor giriş yapan kişilerin bilgilerini. Özel olarak uğraşmazlar gibi bence. O yüzden sorun olacağını sanmam.

Bir şey olmaz dostum merak etme

1PB veri hakkı az değil ki hocam . Sınırsız desek iyi bence.

WARP+ Kullanıyorum. Mac, iPad, iPhone ve PC de. 1.923,84 PB veri transferi hakkım var Galiba limitsiz diyebiliriz. 1 Cihazlık yerim var çok ihtiyacı olan birisi varsa key paylaşabilirim.

Dosya Ekleri

• warp.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 176
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…