CloudFlare Zero Trust domain ekleme nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan troken
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 51

troken

Decapat
Daha fazla  
Hocam bu Zero Trust'ta domain ekleme çıkarma yerinin linkini atar mısın? Orayı bulamıyom ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloudflare Zero Trust kullanırsanız bu gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.
zero trust.png

Hocam size kötü haberim var 😀 Arkadaşın dediği şeyleri 3-5 gündür yaşıyorum. Yeniden Cloudflare hesabı açtım. DNS değiştirmekten tutun köprülemeye kadar her şeyi denedim. Düzelmiyor. Buna modemi kapat bilmem ne gibi basit şeyler de dahil.
Hocam bu Zero Trust'ta domain ekleme çıkarma yerinin linkini atar mısın? Orayı bulamıyorum ben.
Team and Resources > Devices > Device Profiles > Yeni profilin oluşturun > Profil yanındaki üç noktaya tıklayın > Configure > Split Tunnels kısmına gelin > İnclude IPs and domains seçeneğini seçin > Manage kısmına basın ve bunları ekleyin.
Domain.png

Selector kısmında IP mi Domain mi olduğuna dikkat edin yoksa hata verebiliyor.

Eki Görüntüle 2647980
Hocam size kötü haberim var 😀 Arkadaşın dediği şeyleri 3-5 gündür yaşıyorum. Yeniden Cloudflare hesabı açtım. DNS değiştirmekten tutun köprülemeye kadar her şeyi denedim. Düzelmiyor. Buna modemi kapat bilmem ne gibi basit şeyler de dahil.

Team and Resources > Devices > Device Profiles > Yeni profilin oluşturun > Profil yanındaki üç noktaya tıklayın > Configure > Split Tunnels kısmına gelin > İnclude IPs and domains seçeneğini seçin > Manage kısmına basın ve bunları ekleyin.
Eki Görüntüle 2647982

Selector kısmında IP mi Domain mi olduğuna dikkat edin yoksa hata verebiliyor.
Enteresan, ben en son 1-2 ay önce yaşadım onun dışında mesaj yüklenme hatası olmadı.

Eki Görüntüle 2647980
Hocam size kötü haberim var 😀 arkadaşın dediği şeyleri 3-5 gündür yaşıyorum. Yeniden Cloudflare hesabı açtım. DNS değiştirmekten tutun köprülemeye kadar her şeyi denedim. Düzelmiyor. Buna modemi kapat bilmem ne gibi basit şeyler de dahil.

Team and resources > devices > device profiles > yeni profilin oluşturun > profil yanındaki üç noktaya tıklayın > configure > split tunnels kısmına gelin > include IPS and domains seçeneğini seçin > manage kısmına basın ve bunları ekleyin.
Eki Görüntüle 2647982

Selector kısmında IP mi domain mi olduğuna dikkat edin yoksa hata verebiliyor.

Ekran görüntüsü 2026-01-28 085538.png

Nasıl halledeceğiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı