Arkadaşlar FM için yama indirirken böyle bir virüs bulaştı başta Chrome ve Discord gibi uygulamalar bile açılmıyordu, Technopat'ın Virüs temizleme rehberini izleyip bazı virüs programlarını indirip kurdum tarama yaptım ama Malwarebytes ve Zemana AntiMalware programlarında şu hata ile karşılaştım ve virüs taraması yapamadım.
Ayrıca izlediğim bir videoda görev yöneticisinden virüsü devre dışı bıraktım ama hala aktif.
Chrome'da dolaşırken çok fazla reklam çıkıyor nasıl kurtulurum bu virüsten?
Yazdırmada hata olmuş olabilir. Grup ekranı da ayrıca bir sorun oluşturmaması için sistemi ağ ile güvenli modda açmayı deneyip MalwareBytes kurup tarama yapın. Ağ ile güvenli modda açılmasa bile Chameleon ile bu şekilde çalıştırabilirsin. Malwarebytes Chameleon - Technopat Sosyal
Yazdırmada hata olmuş olabilir. Grup ekranı da ayrıca bir sorun oluşturmaması için sistemi ağ ile güvenli modda açmayı deneyip MalwareBytes kurup tarama yapın. Ağ ile güvenli modda açılmasa bile Chameleon ile bu şekilde çalıştırabilirsin. Malwarebytes Chameleon - Technopat Sosyal
MalwareBytes indirdim ama yukarıda belirttiğim aynı hatayı alıyorum. Chameleon indirdikten sonra ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?
Chameleon'ı çalıştırman yeterli. Sonra seni yönlendirir. Mevcut zararlılar senin güvenlik yazılımını çalıştırmasını engellemekte. Bu şekilde Malwarebytes Chameleon ile tarama yapabilirsin.
Chameleon'ı çalıştırman yeterli. Sonra seni yönlendirir. Mevcut zararlılar senin güvenlik yazılımını çalıştırmasını engellemekte. Bu şekilde Malwarebytes Chameleon ile tarama yapabilirsin.
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...