Çözüldü Cloudnet virüsü nasıl temizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Thekeysi

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Arkadaşlar FM için yama indirirken böyle bir virüs bulaştı başta Chrome ve Discord gibi uygulamalar bile açılmıyordu, Technopat'ın Virüs temizleme rehberini izleyip bazı virüs programlarını indirip kurdum tarama yaptım ama Malwarebytes ve Zemana AntiMalware programlarında şu hata ile karşılaştım ve virüs taraması yapamadım.

Ayrıca izlediğim bir videoda görev yöneticisinden virüsü devre dışı bıraktım ama hala aktif.

Chrome'da dolaşırken çok fazla reklam çıkıyor nasıl kurtulurum bu virüsten?

MalwareBytes indirdim ama yukarıda belirttiğim aynı hatayı alıyorum. Chameleon indirdikten sonra ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chameleon'ı çalıştırman yeterli. Sonra seni yönlendirir. Mevcut zararlılar senin güvenlik yazılımını çalıştırmasını engellemekte. Bu şekilde Malwarebytes Chameleon ile tarama yapabilirsin.
Dediğiniz yöntemleri uyguladım ve sorun çözüldü teşekkür ediyorum.

Çözüldüğüne sevindim. Farklı sorunlar olursa HJ raporu oluşturabilir veya yeni bir konu açabilirsin.

İyi Sosyaller!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…