Cloudware WARP çalışmıyor

• Konuyu başlatan BerkCL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 10.506

BerkCL

Hectopat
Normal 1.1.1.1 direk bağlanıyor ama WARP özellikli 1.1.1.1 açmaya çalıştığımda sürekli bağlanıyor, bağlantı kesildi diye kısır döngüye giriyor. Bunun bir çözümü var mı?

Yoktur. Bağlanacak olsa bağlanır. Bağlanmaya çalıştığınız VPN yasaklanmış veya direkt VPN, yasaklanmıştır. (zannetmiyorum son seçeneği.)

Public bir ağda deniyorsanız KYK gibi ya da özel okul yurdu, onlarda artık birçoğu yasaklandı.

Soruma gayet saçma bir yanıt vermişsiniz çünkü zaten arkadaşım önermişti bunu ve şu an hala çatır çatır kullanıyor ayrıca yine Google Play sürümünü de aynı şekilde telefonumda rahatça kullanabiliyorum. Herhangi bir bilgi bilmiyorsanız gereksiz yanıt yazmayın lütfen.

Bilmemek değil daha ne sunayım. Çoğu KYK veya okul yurdunda bunlara bağlanamazsınız. 3 arkadaşım da kullanamıyor şu an bunları. Sizinki farklı bir sorun olsa da yazdığınıza ben değil başkası olsa yine aynı cevabı verecekti sorunu açmamışsınız. Çözüm bulmakta kolay gelsin. :)

Bilmemek değil daha ne sunayım. Çoğu KYK veya okul yurdunda bunlara bağlanamazsınız. 3 arkadaşım da kullanamıyor şu an bunları. Sizinki farklı bir sorun olsa da yazdığınıza ben değil başkası olsa yine aynı cevabı verecekti sorunu açmamışsınız. Çözüm bulmakta kolay gelsin. :)

KYK ve okul yurtları beni ne ilgilendirir. Ben kendi evimin internetinden bağlanmaya çalışıyorum. Ayrıca sorunu daha fazla ne kadar açabilirim anlamadım. Bağlanıyor da kalıyor yani bu sorunu daha fazla nasıl açacağım. Birisi bu sorunu yaşamıştır bir ayar vardır onu düzeltmem gerekiyordu vesaire diye buraya soruyorum.

KYK ve okul yurtları beni ne ilgilendirir. Ben kendi evimin internetinden bağlanmaya çalışıyorum. Ayrıca sorunu daha fazla ne kadar açabilirim anlamadım. Bağlanıyor da kalıyor yani bu sorunu daha fazla nasıl açacağım. Birisi bu sorunu yaşamıştır bir ayar vardır onu düzeltmem gerekiyordu vesaire diye buraya soruyorum.
Başında Public Ağ yazıyor o cümlenin ama siz bilirsiniz. Sonuçta ben nerede denediğinizi bilemem siz yazmadan.
Ayrıyeten bir şey düzeltmenize gerek yok. Diğer protokoller otomatik olarak devreye giriyor. İlerleyen zamanda düzelebilir. Belki yazılımsal bir hatası vardır size has.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı