Clover Boot Menü Gelmiyor

dergos

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Toshibada bir sorunum vardı boot menu ye clover seçeneğini ekleyemiyordum. Bir çözüm buldum internette fakat win 8.1 ve ubuntu ortak kurulum. Burdaki işlemi hackintosh için uygulayabilir miyiz? Alta metni ekliyorum bişeyler anladım ama olur mu olmaz mı bilmediğimden bir bakarsanız çok sevinirim.

Senin sorunun sistemi açtığında, Boot olarak Clover yerine Windows'un gelmesi mi? Eğer sorun buysa aşağıda yazdıklarımı uygula.
  1. EFI / CLOVER / içinde ki CloverX64.EFI dosyasını EFI / Microsoft / Boot içine kopyala.
  2. EFI / Microsoft / Boot / bootmgfw.efi dosyasının ismini 'bootmgfw-orig.efi' oalrak değiştir ki sorun oluşursa bu yedeği kullanabilirsin.
  3. EFI / microsoft / boot içine kopyaladığın CloverX64.EFI dosyasının ismini ' bootmgfw.efi' olarak değiştir.
    Bu işlemler ile Windows içine Clover boot yükleyici eklenmiş oldu.

Şimdi bilgisayarı açıp hiç bişeye dokunmadığımda ne olacak? Bu dosya değişikliklerini mac üzerinden mi yapacağım?

Birde benim asıl sorunum; usbsiz boot seçeneğinin ne yaparsam yapayım boot menüye de gözükmemesi. Boot menüm os listesi vermiyor. Driver listesi veriyor o nedenle hdd seçeneğine bastığımda otomatikmen windowsu boot ediyor.

Bu dosya değişikliğini Mac üzerinden yapacaksın. Yukarıda verdiğim rehber zaten bu sorunun için. Yukarıdaki mesajımı dikkatlice oku. Bu sayede Windows değil, Clover gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…