Clover Boot Seçeneklerinden Kaldırma

Vito Ferro

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var bu da en son Mountain Lion yüklediğim sisteme clover kurmuştum. Herşey sorunsuz çalışıyor, fakat sisteme format atıp tekrar mountain lion kurmak istiyorum ancak disk izlencesinden diski formatlamama rağmen açılışta ve bios boot seçeneklerinde hala Clover gözüküyor. Bunu sistemden ve biostan tamamen kaldırmak mümkün mü?

Disk izlencelerinden diski formatlamama rağmen, Biosta Clover seçenekleri hala aktif şekilde duruyor. Ve bu yüzden yeni sistem yükleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB bellek ile boot et ve aşağıdaki seçeneklerden "Remove as UEFI Boot Option" seçeneğini seç. Clover'ı oraya koymak için "Add as UEFI boot option" diyorduk, şimdi remove demen lazım. Ya da yapamıyorsan BIOS sıfırlamayı dene.

Bios'u sıfırladım şimdi tekrar Remove yapıp sonuca bakacağım. Bilgi için tekrar yazarım, teşekkürler

Bios'u sıfırlayıp,Clover Boot options'tan Remove as UEFI Boot option seçmeme rağmen yine biosta ve boot ekranında Clover ı görüyorum

Dosya Ekleri

• 20140704_200151.jpg
    162,5 KB · Görüntüleme: 313
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…