Çözüldü Clover Bootloader Boot Sorunu - Error loading kernel cache (0xe)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahmetozrahat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
@talatimac
@montezuma
@Recep Baltaş

Öncelikle iyi akşamlar. Ben gayet stabil 10.10.5 Yosemite kullanıyordum. Sonra App Store üzerinden 10.11 güncellemesi yaptım. Forumdaki yönergeleri izleyerek. Fakat kurulumu boot edemeyince yine forumdaki çözüm yollarını denedim fakat bu seferde bootloadere bozdum. Error loading kernel caches gibi bir hata alıyordum. Ve bootloaderi tekrar kurabiliyim diye Windows yükledim. Bootdisk utility ile yükleyecektim. Yükledim cloveri. Fakat aynı sorun yine var. Aşağıda resmini paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

20151209_221559.jpg

Boot file path System\Library\CoreServices\boot.efi diyor. Clover bu konumda yer almıyordu en son kontrol ettiğimde...

Ayrıca yeni sürüme geçmeden önce güncelleyecektiniz Clover'ı. R3330 ile dener misiniz ?

Kod:
Error allocating 0x13 pages at 0x0000000000100000
Error allocating 0x800 pages at 0x0000000000200000
Error loading kernel cache (0xe)

Bir de Config dosyanızı değiştirip deneyin.

Son düzenleme:
Zaten onu kullanıyorum Recep abi. Yüklemeden önce güncellemem gerektiğini biliyordum fakat dikkatimden kaçmış. Şu anda zaten kullandığım sürüm r3330

Vede benim clover EFI/CLOVER içerisinde.

Şu anda Mac'e erişemediğim için değiştiremiyorum. Bootloader içerisinden ayar yapmaya çalıştım fakat oda işe yaramadı sanırım formattan başka çözüm yok ama dosyayı çekmek çok sıkıntı oluyor bu internetlerle :(

UseKernelCache=No ile boot etmeyi dener misin ?

Olmazsa OsxAptioFixDrv-64.efi dosyasını EFI/EFI/Clover/drivers64UEFI klasöründen sil ve OsxAptioFix2Drv-64.efi ile değiştir.

Ya da OsxAptioFix2Drv-64.efi sil ve OsxAptioFixDrv-64.efi ile değiştir.

Sitedeki 10.10.5 raw imajını yazdırdım USB'me. Ve boot ettim teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı