Clover Bootloader silmek

Candenizz

Hectopat
Daha fazla  
macOS yüklemeye çalıştım yapamadım. Şimdi Cloverı silmek istiyorum fakat bilgisayarı açtığımda direkt clover açılıyor elle seçmem gerekiyor Windows'u. Bir de Windows'u kapatmaya çalışırken siyah ekran oluyor daha sonra tekrar ekran geliyor kapanmıyor. Yardımcı olursanız çok mimnettar olurum.

Dosya Ekleri

• 15767903231503789268595899033457.jpg
    15767903231503789268595899033457.jpg
    634,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
macOS yüklemeye çalışıp yapamadıysanız USB ile başlatmaya çalıştığınızı düşünüyorum. Boot Priority'den Hard Drive'ı seçip USB'yi biçimlendirdikten sonra hallolur.
Simdi Windowsu açtığımda msconfig te önyükleme kısmında Windows yok bilgisayarı yeniden başlatmaya korkuyorum açılmayacak diye.

Bundan öncesinde, kurulum denerken neler yaptınız?
USB'ye macOS imajını attım daha sonra USB Boot yaptım öyle kurmaya çalıştım birkaç hata ile karşılaşınca vazgeçtim sonra da yemiden başlattığımda Clover açılıyordu Windows 'u elle seçemem gerwkiyordu şimd USB' yi biçimlendirdim ama msconfig te Önyükleme kısmında Windows gözükmüyor kapatıp açsam hata ile karşılaşırım diye korkuyorum.

BIOS'a girin ve boot sekmesinde Clover girdisini silin.
İlk sırada Windows boot manager olsun.
Boot menüsünde Clover ile alakalı birşey bulamadım. Az önce bilgisayarı kapatıp yeniden başlattım. Boot yapmadı sistemi. Şuan sıfırdan Windows kuruyorum.
@claus Clover'i yükledikyen sonra orjinal Bootloader' silmiş büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı