claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.181 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2019 #11 Olmasa Clover ekranı gelmez. Görsel paylaşın.
C Candenizz Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2019 #12 claus dedi: Olmasa Clover ekranı gelmez. Görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şuan USB den Windows kuruyorum. @Clover Windows'u kurdum şuan msconfig Önyükleme menüsünde Windows gözüküyor fakat 2 disk olması gerekirken bilgisayarda SYSTEMF diye bir disk gelmiş normalde bu diskin gizli olması gerekmiyor mu? Sorunu çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
claus dedi: Olmasa Clover ekranı gelmez. Görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şuan USB den Windows kuruyorum. @Clover Windows'u kurdum şuan msconfig Önyükleme menüsünde Windows gözüküyor fakat 2 disk olması gerekirken bilgisayarda SYSTEMF diye bir disk gelmiş normalde bu diskin gizli olması gerekmiyor mu? Sorunu çözdüm.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.181 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #13 Tüm bölümleri biçimlendirmezsen görünür kurulum aşamasında