Clover Bootloader'ı Silme

Testarossa

Hectopat
Merhaba, arkadaşlar. Mavericks ve Yosemite ile bir sürü başarılı ve başarısız kurulumdan, ayarları fazla kurcalamaktan sonra Clover'ı komple kaldırmak istiyorum. Boot seçeneklerinden zaten kaldırdım ama sanırım yeterli değil, bir yerlerde bir şeyler kalıyor.

Aynı SSD üzerinde hem Mac OS ile uğraştığım Apple HTS bölümü, hem de Windows'un kurulu olduğu bölümler var. Windows'a hiçbir şekilde dokunmadan Clover'ı komple kaldıracağım ama bu konularda pek bilgim olmadığı için zarar vermek de istemiyorum. Bu işlemi bilen, yönlendirebilecek birisi var mıdır? Disklerin ekran görüntüsünü konuya ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clover'ı sizin Dual Boot rehberlerinizdeki gibi kurdum. Yani USB ile kurulum, sonra USB'deki Clover klasörünü Yosemite ile Hard Disk'in EFI bölümüne kopyaladım ve Clover'ı boot option olarak ekledim. Şu an Yosemite'in kurulu olduğu bölümü biçimlendirdim ve Clover'ı boot seçeneklerinden kaldırdım. Bahsettiğiniz EFI klasörü Windows üzerinde de var mı yoksa Apple HTS bölümünü biçimlendirdiğimde o da gitmiş midir?

Windows kurtarma (usb yada dvd ile açıp)komut isteminden diskpart ile efi bölümünü mount edip silebilirsin clover klasörünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…