Clover Configuration'da HDD'nin EFI Klasörüne Girememek

berkaybaykara

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar bölümü
@Recep Baltaş 'ın Dual Boot Windows 8.1 ve Mavericks 10.9.2 Rehberin'deki kurulumu yaptım her şey kuruldu. Clover Configuration 3.19'da rehberde Extra'ya basılıp ordan Mount EFI'ye basılınca şifre girdikten sonra bir USB ve HDD çıkıyor fakat ben yaptığımda direkmen USB'nin EFI dosyası masaüstüne geliyor ve HDD'nin EFI klasörüne erişemiyorum bu yüzden de rehberin geri kalan kısmına devam edemiyorum. Ne yapmam gerek?

@montezuma Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MavHDD içinde bir EFI dosyası mevcut fakat videoda yapılanları bunun içine mi yapacağım çünkü videodaki gibi NO NAME falan gelmiyor ama dediğiniz gibi kurulum yaptığım MavHDD içinde EFI dosyası mevcut. Videodakileri o klasöre uygulayayım mı?

Bunu uyguladım sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Clover Boot Manager'a girdim videoda altta iki tane Clover Boot Options var birinde USB diyor diğerinde SATA diyor videodakin de fakat bende tek bir tane var ve bunda da USB yazıyor bu durum da ne yapacağım? Çok soru soruyorum farkındayım ama başka yardım alacağım yer yok

Videonun başında bunu gösteriyorlar sadece UEFI'de kalsın diye burda bir değişiklik yapmayın demişlerdi fakat yine de Legacy'yi seçeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…