Clover configurator 4.4 sürümünü yükledim. Göründüyü üzere UEFI dual boot rehberinde olduğundan farklı arayüzüne sahib ayrıca yukarıda "extra" kısmı gözükmüyor. Onun yerine soldakı soldan Mount EFI-ye basıyorum. İki tane disk beliriyor (resimdekiler) ama mount deyip OK-a basdığımda hiç birinde EFI klasorü (finder-de bile) açılmıyor.
Bu clover configurator-un sürümü ile alakalımı yoksa başka nedeni olabilir mi?
Galiba Azeri falansızınız (adınızdan yola çıkarak söyledim X harfi falan, gerçi takma adta olabilir ). Sorununuza gelirsek, yeni bir rehber gerek sanırsam? Clover'in en son sürümü ile? @Recep Baltaş
Galiba Azeri falansızınız (adınızdan yola çıkarak söyledim X harfi falan, gerçi takma adta olabilir ). Sorununuza gelirsek, yeni bir rehber gerek sanırsam? Clover'in en son sürümü ile? @Recep Baltaş
Eski sürüme gerek yok, seçenekler aynı sadece. Disk1s1 genelde sürücün diğeri ise flaş diskin olur. Recep Bey'in anlattığı videolardan yola çıkarak yapabilirsin rahatça. isimleri aynı sonuçta
[çözüldü] unibeast-ın bootloader-ini kurdum. Bu daha kolaymış.Hem intel HD 4000 i sürümünü de unibeast yazdı.Çok iyi yazılım ama bilmem ileride sorun yaşarmıyım...