albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #1 Tıklayınca no connection yazan bir pencere açılıyor. Mac'te ekran alıntısı almayı bilmediğim için ekleyemiyorum. Nasıl düzelteceğim bu sorunu?
Tıklayınca no connection yazan bir pencere açılıyor. Mac'te ekran alıntısı almayı bilmediğim için ekleyemiyorum. Nasıl düzelteceğim bu sorunu?
Fotoğrafya Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 50 Makaleler 1 18 Mart 2014 #2 İnternet bağlantın olmadığı için Clover Configurator kurulum yapılmıyor. Aynı zamanda CTRL+SHİFT+3 tuşlarına basarak ekran görüntüsü alabilirsin.
İnternet bağlantın olmadığı için Clover Configurator kurulum yapılmıyor. Aynı zamanda CTRL+SHİFT+3 tuşlarına basarak ekran görüntüsü alabilirsin.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #3 İnternet bağlantım var da ethernet kartını tanıtmam lazım önce. Hwmonitor'ü kurdum o da tıklayınca hiç bir tepki vermiyor ve açılmıyor. Daha önce Mac kurduğumda hiç bir sorun yaşamamıştım.
İnternet bağlantım var da ethernet kartını tanıtmam lazım önce. Hwmonitor'ü kurdum o da tıklayınca hiç bir tepki vermiyor ve açılmıyor. Daha önce Mac kurduğumda hiç bir sorun yaşamamıştım.