Clover Configurator Mount EFI denince disk seçme kısmı gelmiyor

marrymearchie

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhabalar. Rehber sayesin PC'me Mavericks kurdum. Fakat Clover Congurator ile ilgili bir sorun var. Clover Configurator'da Extra'ya girip Mount EFI dediğmdi disk seçme kısmı gelmiyor ve her seferinde masa üstüne bir simge geliyor. Ne yapmalıyım ?

Şu anda bende aynı sorun ile karşı karşıyayım. Çözümü merakla bekliyorum.

Vallahi keşke biri cevap verir de çözülür bu. Yarım saattir Clover Configurator ekranına bakıyorum .

Dediğiniz işlemi yaptım. boot0af: error hatası aldım. Sorun ne olabilir?

Ben sorunsuz bir şekilde boot ettim. Demek ki siz diski biçimlendirmede bir hata yaptınız en başta ya da yanlış dikse kurdunuz Clover'ı. Clover ile diğer Boot seçeneklerini de deneyebilirsiniz.

Ben sorunsuz bir şekilde boot ettim. Demek ki siz diski biçimlendirmede bir hata yaptınız en başta ya da yanlış dikse kurdunuz Clover'ı. Clover ile diğer Boot seçeneklerini de deneyebilirsiniz.

Ben başlangıçta diski 3 bölüme ayırmıştım ondan dolayımıdır bilmiyorum ama tekrar yükledim Mavericks'i ve bu sefer bölüntüleme yapmadım. hem harddiskteki hemde usb bellekteki efi klasörleri açıldı.
Özetle sorunsuz bir şekilde boot edebiliyorum usb olmadan ama yaklaşık 3 dk. da açılıyor -v ile, kextleri bulamıyorum, aslında birşeyler buluyorum ama bur türlü olmuyor. ekran kartını 64mb görüyor. Ses sorunu hallettim nasıl yaptım ben bile anlamadım wifi yi de yapamadım.
Lenovo Z570 laptop.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…