AnilCaylak Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 27 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #1 İyi geceler Herşeyi yaptım arkadaşlar fakat Clover Configurator'dan bir türlü sabit disk'i mount edemedim. İlk ettiğim de usb'yi direk etti fakat sonra sabit disk'i görmedi. Acaba bi çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2014
İyi geceler Herşeyi yaptım arkadaşlar fakat Clover Configurator'dan bir türlü sabit disk'i mount edemedim. İlk ettiğim de usb'yi direk etti fakat sonra sabit disk'i görmedi. Acaba bi çözümü var mıdır?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mayıs 2014 #2 Sabit diski Mount edemiyorsan bunun iki nedeni vardır: Güvenli moddasındır Ya da sabit diskin GPT değildir
Sabit diski Mount edemiyorsan bunun iki nedeni vardır: Güvenli moddasındır Ya da sabit diskin GPT değildir
AnilCaylak Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 27 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #3 1.Güvenli modda değilim 2.Sabit disk'imi nasıl GPT yaparım?
G Gökhan Atış Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #4 Benim sabit diskim de gpt değil ama flash diskten kurarken, flash diske mbr patch atmıştım, şu an sağlıklı çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2014
Benim sabit diskim de gpt değil ama flash diskten kurarken, flash diske mbr patch atmıştım, şu an sağlıklı çalışıyor.