MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Aralık 2019 #1 Clover Installer artık Sourceforge altında yok. Bundan sonra kendi GitHub deposundan indirebilirsiniz: Releases · CloverHackyColor/CloverBootloader Bootloader for macOS, Windows and Linux in UEFI and in legacy mode - CloverHackyColor/CloverBootloader github.com
Clover Installer artık Sourceforge altında yok. Bundan sonra kendi GitHub deposundan indirebilirsiniz: Releases · CloverHackyColor/CloverBootloader Bootloader for macOS, Windows and Linux in UEFI and in legacy mode - CloverHackyColor/CloverBootloader github.com
E Endera Megapat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2019 #2 Cataline kullanıyorum ve Clover versiyonum biraz eski aslında 5100 olan versiyonu var.. indiriyorum ama bir turlu kuramadım, uyumsuzdur diyor ve kurmuyor neyı hatalı yapıyorum acaba ? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2019-12-18 at 19.19.47.jpeg 206,6 KB · Görüntüleme: 53
Cataline kullanıyorum ve Clover versiyonum biraz eski aslında 5100 olan versiyonu var.. indiriyorum ama bir turlu kuramadım, uyumsuzdur diyor ve kurmuyor neyı hatalı yapıyorum acaba ?