Zoby Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 135 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #11 453482 dedi: Hocam o bende de oldu peki Clover'da aynı şey oluyor mu? Bu arada BIOS ayarlarınızı yapmış olduğunuza emin olun. Genişletmek için tıkla... Clover daha denemedim. Eski BIOS olduğundan dolayı baktığım yerde ayarların hiçbiri yoktu.
453482 dedi: Hocam o bende de oldu peki Clover'da aynı şey oluyor mu? Bu arada BIOS ayarlarınızı yapmış olduğunuza emin olun. Genişletmek için tıkla... Clover daha denemedim. Eski BIOS olduğundan dolayı baktığım yerde ayarların hiçbiri yoktu.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 29 Temmuz 2021 #12 Zoby dedi: Clover daha denemedim. Eski BIOS olduğundan dolayı baktığım yerde ayarların hiçbiri yoktu. Genişletmek için tıkla... Eski BIOS ise Clover ile büyük ihtimalle çalışır. Ayarlar hakkında emin değilim.
Zoby dedi: Clover daha denemedim. Eski BIOS olduğundan dolayı baktığım yerde ayarların hiçbiri yoktu. Genişletmek için tıkla... Eski BIOS ise Clover ile büyük ihtimalle çalışır. Ayarlar hakkında emin değilim.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #13 İmajlardan bağımsız olarak 2. ve 3. nesil Config dosyası oluşturacağım ama tam bir zaman bilgisi veremiyorum. Bu ay bir sıkıntı çıkmazsa şu an kullandığım bilgisayarıma yükseltme yapacağım. Yükseltme Ağustos ayı içinde olursa EFI kesin gelir.
İmajlardan bağımsız olarak 2. ve 3. nesil Config dosyası oluşturacağım ama tam bir zaman bilgisi veremiyorum. Bu ay bir sıkıntı çıkmazsa şu an kullandığım bilgisayarıma yükseltme yapacağım. Yükseltme Ağustos ayı içinde olursa EFI kesin gelir.