Clover Üzerinde Realtek ALC Ses Kartı Çalıştırma

i5 4690k işlemci
asus z97-a anakart
harici ekran kartı takılı değil

Config dosyanı Clover Configrator ile aç. Devices seçeneklerinde Audio-> Inject= 2 olarak işaretleyip dene. Bundan sonra Rebuild Cache yapmayı ihmal etme. Ayrıca BIOS içinde HDMI Audio= Enabled olduğundan emin ol ( yada buna benzer bir ayar)

denedim ama yine sonuç aynı kafayı yemek üzereyim hiçbirşeyde problem yok sadece ses olayı onuda aşarsak çok memnun kalıcam bu global olsan ses sürücünü kursak sorunu cözebilirmiyiz

Inject=1 olarak dene birde. Ayrıca sormak istiyorum; Sen herhangi bir şekilde daha önce farklı bir Ses kext kurulumu yapmadın değil mi? Ayrıca BIOS içinden Audio ayarlarını kontrol ettin mi?

bios ayarlarımdan hd audio ses ayarı açık sizin yönergeleriniz haricinde hiç bir kext kurulumu yapmadım şimdi tekrar inject 1 olarak deneyip sonucu sizinle paylaşıyorum

sonuç değişmedi yine yine aygıt yok diyor eğer sizin içinde uygunsa siz bağlanıp kontrol edebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…