A Ahmet cebe Hectopat Katılım 20 Nisan 2016 Mesajlar 1 21 Nisan 2016 #1 BIOS'tan gördüğüm bütün ayarları yaptım hatta win 8 CD'si takıp butün CD'yi sildim 3 gündur uğraşıyorum ne yapacağım şimdi ekran böyle. SSD'yi sildim en üsteki yazılımı yüklemeyi deniyorum sabit konu olan. Dosya Ekleri DSC_0263.JPG 172,2 KB · Görüntüleme: 255
BIOS'tan gördüğüm bütün ayarları yaptım hatta win 8 CD'si takıp butün CD'yi sildim 3 gündur uğraşıyorum ne yapacağım şimdi ekran böyle. SSD'yi sildim en üsteki yazılımı yüklemeyi deniyorum sabit konu olan.
Sin0w Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 631 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #2 Sorun tam olarak ne ve ne yapmak istiyorsunuz? CD ile CD sildim yazarken ne demek istediniz? Resim yüklemişsiniz ama gözükmüyor. Lütfen daha açıklayıcı bir şekilde sorunuzu belirtiniz.
Sorun tam olarak ne ve ne yapmak istiyorsunuz? CD ile CD sildim yazarken ne demek istediniz? Resim yüklemişsiniz ama gözükmüyor. Lütfen daha açıklayıcı bir şekilde sorunuzu belirtiniz.