Çözüldü Cloverda çalışmayan boot seçeneklerini kaldırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
hekim
Windows 8.1 ve Yosemite 10.10.3 dual boot olarak kullanıyorum. Her açılışta clover ekranında karşılaştığım;
1- Boot Microsoft efi boot loader from efi ( Windows 8.1'i buradan açıyorum)
2- Boot Mac OS X from Yosemite - (Yosemite OS X kurulu diskimin adı)
Bu iki seçenek dışında legacy kurulum yapmamış olmama rağmen legacy girişleri mevcut.
Bu istemediğim yada çalışmayan girişleri kaldırmam mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün. Clover Configratör ile Configçpl,st dosyanı aç. GUI menüsünde Scan ayarlarını 'Custom' olarak değiştir. Ve aşağıdaki resimdeki gibi ayarla.

Ayrıca yine recvery bölüntüsü yada vb diskleri, UUID girerek de saklayabilirsin. Bunun içinde ilk olarak Clover Boot menü seçnekelerinde saklamak istediğin bölüntünün üstüne klavyedeki ( Space) tuşu ile bas. Açılan pencerede UUID numarasını kaydet. Sİstemini açtığında CLover ile yine Config.plist->Gui>Custom Entries sekmesinde (+) bas. Açılan pencere ki ayarları resimdeki gibi yap:

Teşekkürler.
1 . kısmı uyguladım yeterli oldu benim için. Ayrıca ayarlamadan sonra restart attıktan sonra clover ekranında clover options içerisinden önce remove sonra add clover boot option diyerek eski boot girişlerini değiştirerek bios - boot sekmesindeki gereksiz girdilerden de kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…