F furkanzturk Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #1 macOS'un yüklü olduğu disk ismini yazdığımda belirtilen saniyeden geri sayarak başlatılıyor. Fakat aynı şeyi Windows için yapamadım ve asıl ihtiyacım olan oto-Windows. Windows'u UEFI kurulum yaptım, neden 2 adet Windows logosu bulunuyor Clover'da? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2019
macOS'un yüklü olduğu disk ismini yazdığımda belirtilen saniyeden geri sayarak başlatılıyor. Fakat aynı şeyi Windows için yapamadım ve asıl ihtiyacım olan oto-Windows. Windows'u UEFI kurulum yaptım, neden 2 adet Windows logosu bulunuyor Clover'da?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.627 Makaleler 60 Çözümler 823 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #2 Sistemi ilk açtığında ilk sıradaki yani Efı bölümü gelip kendisi otomatik olarak açması gerek. Bu şekilde olmuyor mu?
Sistemi ilk açtığında ilk sıradaki yani Efı bölümü gelip kendisi otomatik olarak açması gerek. Bu şekilde olmuyor mu?
F furkanzturk Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2019 #3 Eğer MacOs açılmasını istersem evet saniye sayıp açılıyor fakat windowsa ayarladığımda hiçbir şey olmayıp manuel olarak enter'lıyorum.
Eğer MacOs açılmasını istersem evet saniye sayıp açılıyor fakat windowsa ayarladığımda hiçbir şey olmayıp manuel olarak enter'lıyorum.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 18 Eylül 2019 #4 Windows disk için normalde time-out yani geri sayım özelliği barındırmıyor bildiğim kadarıyla clover.
Windows disk için normalde time-out yani geri sayım özelliği barındırmıyor bildiğim kadarıyla clover.
F furkanzturk Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2019 #5 @Recep Baltaş Cloverda Windows otomatik açılış için geri saydırmak mümkün mü ?