Jexy Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar selamlar, esenlikler. Clown Fish yükledim bilgisayara, roleplay sunucusunda siyahi rolü yapıyorum. Clown fish'i açıyorum, sesimi dinliyebiliyorum ama seste herhangi bi' değişiklik yapmıyor. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar selamlar, esenlikler. Clown Fish yükledim bilgisayara, roleplay sunucusunda siyahi rolü yapıyorum. Clown fish'i açıyorum, sesimi dinliyebiliyorum ama seste herhangi bi' değişiklik yapmıyor. Nasıl çözebilirim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 2 Temmuz 2023 #2 Ayarlaman lazım sesi, TS3'te yukarda plugins seçenekleri var. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Jexy Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 armas dedi: Ayarlaman lazım sesi, TS3'te yukarda plugins seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... Direkt giden sesi değiştirmiyor mu o hocam? Kendimi dinliyorum bi' fark yok. Artı 0 Eksi
armas dedi: Ayarlaman lazım sesi, TS3'te yukarda plugins seçenekleri var. Genişletmek için tıkla... Direkt giden sesi değiştirmiyor mu o hocam? Kendimi dinliyorum bi' fark yok.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 2 Temmuz 2023 #4 Ayarlaman lazım işte, yükledikten sonra ayar yaptın mı hiç? Artı 0 Eksi
KS KS Jexy Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #5 armas dedi: Ayarlaman lazım işte, yükledikten sonra ayar yaptın mı hiç? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çözdüm. Artı 0 Eksi
armas dedi: Ayarlaman lazım işte, yükledikten sonra ayar yaptın mı hiç? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çözdüm.