ClownFish'i tamamen silin. Sildikten sonra denetim masasına gidin. Açılan yerde 'Donanım ve ses' 'ses' 'Kayıt' Mikrofona sağ tık yap ve devre dışı bırak tuşuna bas. Yaptıktan sonra tekrardan etkin hale getirin.Clownfish indirdim mikrofonum çalışmadı sonrasında çözüm bulamayıp bilgisayarı sıfırladım. Sorun düzelmedi.
Clownfish'i tamamen silin. Sildikten sonra Denetim Masası'na gidin. Açılan yerde 'donanım ve ses' 'ses' 'kayıt' mikrofona sağ tık yap ve devre dışı bırak tuşuna bas. Yaptıktan sonra tekrardan etkin hale getirin.
Aygıt yöneticisinden ses sürücüsünü kaldırıp tekrar geri yükleyin.@GeForce GTX 1060 sorunum düzelmedi.
@GeForce GTX 1060 hangisiniAygıt yöneticisinden ses sürücüsünü kaldırıp tekrar geri yükleyin.
Hocam bilmiyor musunuz kulaklığı takan sizsiniz. Mikrofon yazdığınıza göre Mikrofon sürücüsünü kaldırın.@GeForce GTX 1060 hangisini
@GeForce GTX 1060 kaldırdım nasıl geri yükleyeceğim?Hocam bilmiyor musunuz kulaklığı takan sizsiniz. Mikrofon yazdığınıza göre Mikrofon sürücüsünü kaldırın.
Kulaklığın kablosunu çıkart tekrardan tak. Sonra kendisi yüklüyor sürücüyü.@GeForce GTX 1060 kaldırdım nasıl geri yükleyeceğim?
Kulaklığın kablosunu çıkart tekrardan tak. Sonra kendisi yüklüyor sürücüyü.
Bilmiyorum hocam maalesef.@GeForce GTX 1060 maalesef düzelmedi hala mikrofon sesimi almıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.