Metehan Güldüren Megapat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #1 Bu Clownfish'i yükledim kurdum Discordda arkadaşlar sesin az geliyor demeye başladı. Ben de sildim sonra sesim kısık kaldı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
Bu Clownfish'i yükledim kurdum Discordda arkadaşlar sesin az geliyor demeye başladı. Ben de sildim sonra sesim kısık kaldı. Ne yapmam lazım?
W whythyke Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 2 22 Haziran 2019 #2 Metehan Güldüren dedi: Bu Clownfish'i yükledim kurdum Discordda arkadaşlar sesin az geliyor demeye başladı. Ben de sildim sonra sesim kısık kaldı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... bende aynı hatayı alıyorum çözmüşsündür herhalde 2 yıl olmuş
Metehan Güldüren dedi: Bu Clownfish'i yükledim kurdum Discordda arkadaşlar sesin az geliyor demeye başladı. Ben de sildim sonra sesim kısık kaldı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... bende aynı hatayı alıyorum çözmüşsündür herhalde 2 yıl olmuş
L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 7 Ocak 2020 #3 whythyke dedi: bende aynı hatayı alıyorum çözmüşsündür herhalde 2 yıl olmuş Genişletmek için tıkla... bendede var aynı hata
whythyke dedi: bende aynı hatayı alıyorum çözmüşsündür herhalde 2 yıl olmuş Genişletmek için tıkla... bendede var aynı hata
K Kuheyy Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 2 31 Mayıs 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada çektim gerekeni.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada çektim gerekeni.
Metehan Güldüren Megapat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 Sorunu çözdüm ana kartın ses driverıyla realtek driver çakışıyordu realteki sildim düzeldi
NotLegend Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #6 Metehan Güldüren dedi: Sorunu çözdüm anakartın ses driverıyla Realtek driver çakışıyordu Realtek'i sildim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın acaba?
Metehan Güldüren dedi: Sorunu çözdüm anakartın ses driverıyla Realtek driver çakışıyordu Realtek'i sildim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın acaba?