L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 8 Ocak 2020 #1 Merhaba. Bu Clownfish'i yükledim kurdum. Discord'da arkadaşlar sesin az geliyor demeye başladı. Ben de sildim, sonra sesim kısık kaldı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2020
Merhaba. Bu Clownfish'i yükledim kurdum. Discord'da arkadaşlar sesin az geliyor demeye başladı. Ben de sildim, sonra sesim kısık kaldı. Ne yapmam lazım?
AntepGarnarli Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 Aynısı bana da oldu PC'nin tüm sesleri kısıldı ne yapacağım?
P paxdi Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 banada oldu sorunu cozdunmu AntepGarnarli dedi: Aynısı bana da oldu PC'nin tüm sesleri kısıldı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü?
banada oldu sorunu cozdunmu AntepGarnarli dedi: Aynısı bana da oldu PC'nin tüm sesleri kısıldı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü?
L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 7 Temmuz 2024 #4 paxdi dedi: Bana da oldu sorunu çözdün mü? Sorunu çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Dostum çok eskiden yaşamıştım ama ya driverlerları sildim yükledim ya da formatlamıştım diye hatırlıyorum.
paxdi dedi: Bana da oldu sorunu çözdün mü? Sorunu çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Dostum çok eskiden yaşamıştım ama ya driverlerları sildim yükledim ya da formatlamıştım diye hatırlıyorum.