CLS350 CDI nasıldır?

yorgunbiri

Centipat
Daha fazla  
Mercedes'in CLS350 CDI hakkında bilgisi olan var mı? Araç V6 dizel motorla geliyor ama alacağım araç 320k km'de. 1 sene binip satacağım. Sizce Mercedes bana motorunda bir sıkıntı çıkartır mı? Mercedes'i çok takip ederim ama km yönü, kimi insan "milyon yapar" diyor, kimisi "gerek yok, km fazla" diyor. Araba hakkında veya motor hakkında bilgisi olan varsa bana anlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki mesajınızda 18 yaşında olmadığınızı söylemişsiniz nasıl alıyorsunuz? Hiçbir araç hakkında genelleme yaparak konuşmak doğru olmaz. 320.000km riskli bir kilometre, eğer yapılmışsa triger bakımının faturalarını, motor revize edilmişse de onun faturalarını isteyin. Bu araçta yağ kaçağı kroniktir, onun bakımı yapılmış mı onu kontrol edin. Kalkışlarda sarsıntı veya ötme var mı, radyatör ve vakum hatlarında çatlama var mı, airmatic varsa tam güç indirip kaldırıyor mu, sıcak motor stop edince üstten beyaz buhar atıyor mu gibi gibi.. Ayrıca 320.000km'nin şaft ve diferansiyel içinde riskli bir kilometre olduğunu söylemek gerekiyor. Diferansiyelde terleme var mı ona da bakmayı unutmayın.

Aracın facebook gruplarında daha detaylı bilgiler alabilirsin benim bildiklerim bunlar hiç kullanmadım ama.

Normalde Mercedes'in 3.0 6 silindir o dizel motoruna 300 binde hiçbir şey olmaz. Fakat arabanın kullanım şekli bu durumlarda çok önemli, bazı araba olur 150 binde haşata döner bazısı 400 binde cam gibi durur, bunda en mantıklı yapılacak şey iyi bir mercedesçi ustaya motoru götürmek olacaktır. Airmatic'i de kontrol ettirmek gerekiyor kesinlikle çok masraf çıkarabilen bir yeri.

Arabanın dış görünüm, kozmetiği de kullanımı hakkında iyi bilgi verir ama bunlar değiştirilebilir veya onarılabilir olduğu için tam bilgi vermeyecektir. Ama iyi kontrol ettirmeden Mercedes'in en sağlam motorlarından biri olsa da almayın.

Bu arada satarken de zorlanacaksınız CLS tutulmuyor ülkemizde pek, E kasaya da bakmanızı öneriyorum.

Bir önceki mesajınızda 18 yaşında olmadığınızı söylemişsiniz nasıl alıyorsunuz? Hiçbir araç hakkında genelleme yaparak konuşmak doğru olmaz. 320.000km riskli bir kilometre, eğer yapılmışsa triger bakımının faturalarını, motor revize edilmişse de onun faturalarını isteyin. Bu araçta yağ kaçağı kroniktir, onun bakımı yapılmış mı onu kontrol edin. Kalkışlarda sarsıntı veya ötme var mı, radyatör ve vakum hatlarında çatlama var mı, airmatic varsa tam güç indirip kaldırıyor mu, sıcak motor stop edince üstten beyaz buhar atıyor mu gibi gibi. Ayrıca 320.000Km'nin şaft ve diferansiyel içinde riskli bir kilometre olduğunu söylemek gerekiyor. Diferansiyelde terleme var mı ona da bakmayı unutmayın.

Aracın Facebook gruplarında daha detaylı bilgiler alabilirsin benim bildiklerim bunlar hiç kullanmadım ama.

Bunu açıklamak zorunda değilim ama aralıkda 18 oluyorum aracı benim üstüme alacağız kredi çekeceğimiz için bana düşük faiz oranları çıkıyormuş o yüzden alacağım dedim yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı