Burak Emir Doğan Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 CLX 5080 PC Best Buy'da böyle bir sistem buldum. İnceleyebilir misiniz? Özellikleri güzel olunca bir şüphe düştü içime. Alınır mı? Amerika'dan alacağım alırsam. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
CLX 5080 PC Best Buy'da böyle bir sistem buldum. İnceleyebilir misiniz? Özellikleri güzel olunca bir şüphe düştü içime. Alınır mı? Amerika'dan alacağım alırsam.
Albatross1881 Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 12500h,Nvidia RTX 3050Tİ Victus 15 Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 Hocam tam olarak ne için kullanacaksınız?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.316 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Şubat 2025 #3 Kendi uğraşınla daha uyguna getirebilirsin benzer sistemi fakat güzel toplanmış parasını vereyim geçeyim diyorsan alınır.
Kendi uğraşınla daha uyguna getirebilirsin benzer sistemi fakat güzel toplanmış parasını vereyim geçeyim diyorsan alınır.
Burak Emir Doğan Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 Albatross1881 dedi: Hocam tam olarak ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Genel anlamda oyun oynamak için. SiyahPassat dedi: Kendi uğraşınla daha uyguna getirebilirsin benzer sistemi fakat güzel toplanmış parasını vereyim geçeyim diyorsan alınır. Genişletmek için tıkla... Yani evet böyle düşünüyorum aslında clx bilmediğim için sormak istedim.
Albatross1881 dedi: Hocam tam olarak ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Genel anlamda oyun oynamak için. SiyahPassat dedi: Kendi uğraşınla daha uyguna getirebilirsin benzer sistemi fakat güzel toplanmış parasını vereyim geçeyim diyorsan alınır. Genişletmek için tıkla... Yani evet böyle düşünüyorum aslında clx bilmediğim için sormak istedim.
Albatross1881 Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 12500h,Nvidia RTX 3050Tİ Victus 15 Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 Burak Emir Doğan dedi: Genel anlamda oyun oynamak için. Yani evet böyle düşünüyorum aslında clx bilmediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bence alınır
Burak Emir Doğan dedi: Genel anlamda oyun oynamak için. Yani evet böyle düşünüyorum aslında clx bilmediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bence alınır
Burak Emir Doğan Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 Albatross1881 dedi: Hocam bence alınır. Genişletmek için tıkla... Stokta bitmiş best Buy'da. Stoklara ne zaman gelir bir tahmininiz var mı hocam? Aynı fiyattan gelir herhalde değil mi?
Albatross1881 dedi: Hocam bence alınır. Genişletmek için tıkla... Stokta bitmiş best Buy'da. Stoklara ne zaman gelir bir tahmininiz var mı hocam? Aynı fiyattan gelir herhalde değil mi?