x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Yeni kurulan bir sunucuda olan: Yeni bir sunucu açtığımda clyde geliyor. Bu şekilde gördüğünüz gibi. Ancak eskiden kurduğum sunucumda böyle oluyor yani clyde etiketi yapamıyorum. Nasıl clyde ile eskiden kurduğum sunucuda sohbet edebilirim?
Yeni kurulan bir sunucuda olan: Yeni bir sunucu açtığımda clyde geliyor. Bu şekilde gördüğünüz gibi. Ancak eskiden kurduğum sunucumda böyle oluyor yani clyde etiketi yapamıyorum. Nasıl clyde ile eskiden kurduğum sunucuda sohbet edebilirim?
Çözüm MİYAVV 2 Mayıs 2023 x.OzgunBey.x dedi: Eki Görüntüle 1763909 Bunu kendisine sorduğum zaman böyle diyor. Fotoğraflı bir şekilde gösterecek var mı? Genişletmek için tıkla... Cevaplamıştım ama tekrar yardımcı olayım.
x.OzgunBey.x dedi: Eki Görüntüle 1763909 Bunu kendisine sorduğum zaman böyle diyor. Fotoğraflı bir şekilde gösterecek var mı? Genişletmek için tıkla... Cevaplamıştım ama tekrar yardımcı olayım.
MİYAVV Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 762 Makaleler 8 Çözümler 7 2 Mayıs 2023 #2 Henüz her sunucuya sunulmadı. Artı 0 Eksi
KS KS x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 Bunu kendisine sorduğum zaman böyle diyor. Fotoğraflı bir şekilde gösterecek var mı? Artı 0 Eksi
Bushidox Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 398 Makaleler 3 Çözümler 6 2 Mayıs 2023 #4 x.OzgunBey.x dedi: Eki Görüntüle 1763909 Bunu kendisine sorduğum zaman böyle diyor. Fotoğraflı bir şekilde gösterecek var mı? Genişletmek için tıkla... Clyde bot, normal botlar gibi profilden sunucuya eklenilmiyor. Daha henüz herkese açılmadı ve kullanılabilir olduğunda sunucu sahibiysen bildirim çıkıyor. Artı 0 Eksi
x.OzgunBey.x dedi: Eki Görüntüle 1763909 Bunu kendisine sorduğum zaman böyle diyor. Fotoğraflı bir şekilde gösterecek var mı? Genişletmek için tıkla... Clyde bot, normal botlar gibi profilden sunucuya eklenilmiyor. Daha henüz herkese açılmadı ve kullanılabilir olduğunda sunucu sahibiysen bildirim çıkıyor.
MİYAVV Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 762 Makaleler 8 Çözümler 7 2 Mayıs 2023 #5 x.OzgunBey.x dedi: Eki Görüntüle 1763909 Bunu kendisine sorduğum zaman böyle diyor. Fotoğraflı bir şekilde gösterecek var mı? Genişletmek için tıkla... Cevaplamıştım ama tekrar yardımcı olayım. Artı 0 Eksi Çözüm
x.OzgunBey.x dedi: Eki Görüntüle 1763909 Bunu kendisine sorduğum zaman böyle diyor. Fotoğraflı bir şekilde gösterecek var mı? Genişletmek için tıkla... Cevaplamıştım ama tekrar yardımcı olayım.
CLOW Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #6 Fake bu Artı 0 Eksi