EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 980 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #21 Gerçek bir insanla konuşuyorum gibi hissediyorum.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 7 Ekim 2023 #22 Eren T. dedi: Eki Görüntüle 1969590 Bu benle t****k geçiyor bence. Genişletmek için tıkla... Bir botun noktalama işareti kullanmadan yazması garip.
Eren T. dedi: Eki Görüntüle 1969590 Bu benle t****k geçiyor bence. Genişletmek için tıkla... Bir botun noktalama işareti kullanmadan yazması garip.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 980 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #23 euieuei dedi: Nereden yazdın? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir DM'ye gir @Clyde yaz sonra tıkla sonra mesaj at oradan.
euieuei dedi: Nereden yazdın? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir DM'ye gir @Clyde yaz sonra tıkla sonra mesaj at oradan.
euieuei Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 196 7 Ekim 2023 #24 EmirKadirO dedi: Herhangi bir DM'ye gir @Clyde yaz sonra tıkla sonra mesaj at oradan. Genişletmek için tıkla... mavi olmuyor.
EmirKadirO dedi: Herhangi bir DM'ye gir @Clyde yaz sonra tıkla sonra mesaj at oradan. Genişletmek için tıkla... mavi olmuyor.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.054 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #25 euieuei dedi: mavi olmuyor. Genişletmek için tıkla... DM'ye gireceksin, sunucuya değil. Bazı sunucularda aktif değil Clyde.
euieuei dedi: mavi olmuyor. Genişletmek için tıkla... DM'ye gireceksin, sunucuya değil. Bazı sunucularda aktif değil Clyde.
euieuei Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 196 7 Ekim 2023 #26 Eren T. dedi: DM'ye gireceksin, sunucuya değil. Bazı sunucularda aktif değil clyde. Genişletmek için tıkla... Evet DM'ye yazıyorum sen beni arkadas ekleyip etıketler misin? DC: .xharas
Eren T. dedi: DM'ye gireceksin, sunucuya değil. Bazı sunucularda aktif değil clyde. Genişletmek için tıkla... Evet DM'ye yazıyorum sen beni arkadas ekleyip etıketler misin? DC: .xharas
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 7 Ekim 2023 #27 Eren T. dedi: DM'ye gireceksin, sunucuya değil. Bazı sunucularda aktif değil clyde. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. EmirKadirO dedi: Eki Görüntüle 1969597 Gerçek bir insanla konuşuyorum gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben clyde yi ekleyemiyorum.
Eren T. dedi: DM'ye gireceksin, sunucuya değil. Bazı sunucularda aktif değil clyde. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. EmirKadirO dedi: Eki Görüntüle 1969597 Gerçek bir insanla konuşuyorum gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben clyde yi ekleyemiyorum.