CM Ekran kartı destek aparatı RGB'leri B450M S2H V2'de çalışır mı?

EnsarT57

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar, anakartım B450M S2H V2 ekran kartım ise 3060 Ti Aorus Master çok ağır bir kart ve kasanın içinde yamuk durduğunu görebiliyorum.
Bu anakartta Cooler Master elv8'in RGB'lerini çalıştırabilir miyim? Ve sizden ekran kartı destek aparatı önerisi bekliyorum. Şimdiden konuma mesaj veren herkese teşekkür ederim.

*ARGB kontrolü için anakartınızın 3-Pin ARGB bağlantısının bulunması gerekir. Masterplus yazılımını kullanmanız için harici kontrolcü gerekir.
B450M S2H'ta 4 pinlik RGB bağlantısı var yalnızca. Bunu doğrudan çalıştıramazsın maalesef.

B450M S2H'ta 4 pinlik RGB bağlantısı var yalnızca. Bunu doğrudan çalıştıramazsın maalesef.

Hocam yazılımla kontrol etmeme gerek yok sadece çalışsa yeter ama yine de çalışmıyorsa yapabileceğim bir şey yok. Peki önerebileceğiniz başka bir ekran kartı destek aparatı var mı?
RGB bağlantısı 3pin 5V ARGB. Elindeki anakartta ARGB header yok. RGB header var.

Peki önerebileceğiniz başka bir ekran kartı destek aparatı var mı?

Hocam yazılımla kontrol etmeme gerek yok sadece çalışsa yeter ama yine de çalışmıyorsa yapabileceğim bir şey yok. Peki önerebileceğiniz başka bir ekran kartı destek aparatı var mı?
Işıkları yanmaz. ARGB ile RGB soketleri birbiriyle uyumsuz.

Işıkları yanmaz. ARGB ile RGB soketleri birbiriyle uyumsuz.

Eki Görüntüle 1033123Eki Görüntüle 1033124

Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam bunu aldığımda kesin çalışacaksa bunu da alırım kesin çalışır mı?

Hocam çalışır demişler ama bağlantı yolunu göremedim de öğrenemedim de. SATA ile güç alıp doğrudan çalışır muhtemelen. Ama PC'ye nereden bağlanıyor onu çözemedim.

Hocam nereden bağlandığını bende anlamadımda böyle başka bir ürün varsa onlarada bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…