W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2015 #1 Bugün pc'm için Cooler Master sicklefan aldım.Eve geldim taktım acayip yüksek ses çıkıyor.Speedfan adında bir program indirdim anakartım ile uyumlu değilmiş .Gigabyte GA-780T anakartım var.Fan hızını biosdan nerden ayarlayabilirim.Teşekkürler.
Bugün pc'm için Cooler Master sicklefan aldım.Eve geldim taktım acayip yüksek ses çıkıyor.Speedfan adında bir program indirdim anakartım ile uyumlu değilmiş .Gigabyte GA-780T anakartım var.Fan hızını biosdan nerden ayarlayabilirim.Teşekkürler.
Eren GENÇAY Hectopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2015 #2 Anakartın üzerine bağladın dimi fanı ? Eğer ki öyle ise Bios'a girip güç(power) bölümünden taktığınız fanı bulun oradan ayarını değiştirebilirsiniz.
Anakartın üzerine bağladın dimi fanı ? Eğer ki öyle ise Bios'a girip güç(power) bölümünden taktığınız fanı bulun oradan ayarını değiştirebilirsiniz.
W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2015 #3 Eren GENÇAY dedi: Anakartın üzerine bağladın dimi fanı ? Eğer ki öyle ise Bios'a girip güç(power) bölümünden taktığınız fanı bulun oradan ayarını değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet hocam anakarta taktım ama o fan ayarlarını değiştirme bölümü mavi. Ordaki ayarları değiştiremedim.
Eren GENÇAY dedi: Anakartın üzerine bağladın dimi fanı ? Eğer ki öyle ise Bios'a girip güç(power) bölümünden taktığınız fanı bulun oradan ayarını değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet hocam anakarta taktım ama o fan ayarlarını değiştirme bölümü mavi. Ordaki ayarları değiştiremedim.
Eren GENÇAY Hectopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2015 #4 Pc Healt Status menüsünden Fan sekmesine gel ve Otomatik ayarları disable et.Sonra rpm miktarını eğer anakartın izin verirse ayarla.
Pc Healt Status menüsünden Fan sekmesine gel ve Otomatik ayarları disable et.Sonra rpm miktarını eğer anakartın izin verirse ayarla.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 20 Mart 2015 #5 CM SickleFlow fanlardan bahsediyorsan, sesli çalışan bir fan değildir. Bizzat kullandığım da bir fandır, sen montajı ne biçimde yaptın? Fan pervaneleri ızgaraya dönük biçimde falan takmış olabilir misin?
CM SickleFlow fanlardan bahsediyorsan, sesli çalışan bir fan değildir. Bizzat kullandığım da bir fandır, sen montajı ne biçimde yaptın? Fan pervaneleri ızgaraya dönük biçimde falan takmış olabilir misin?