E Emrose Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 5 21 Temmuz 2020 #1 Merhaba. 10 nesil işlemci kullanıyorum stok fan yetersiz kalıyor. Bu sogutucu hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba. 10 nesil işlemci kullanıyorum stok fan yetersiz kalıyor. Bu sogutucu hakkında bilgisi olan var mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.350 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 21 Temmuz 2020 #2 Onu pek bilmiyorum ama bunu kullananlar baya memnun, o yüzden tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Onu pek bilmiyorum ama bunu kullananlar baya memnun, o yüzden tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
E Emrose Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 5 22 Temmuz 2020 #3 Lee Yubin dedi: Onu pek bilmiyorum ama bunu kullananlar baya memnun, o yüzden tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Kasamda yan tarafta 200mm büyük bir fan olduğu için 155mm büyük gelir. En fazla 120mm oluyor.
Lee Yubin dedi: Onu pek bilmiyorum ama bunu kullananlar baya memnun, o yüzden tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Kasamda yan tarafta 200mm büyük bir fan olduğu için 155mm büyük gelir. En fazla 120mm oluyor.