CM Hyper 612 Sıcaklık Testi Sonuçları 90 Derece

Madnesss

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün Hyper 612 aldım ve şuan yeni test ediyorum. Sonuçlar bu şekilde arkadaşlar. İşlemcim i5 4690K. Normal midir sizce? Bu arada anakart üzerindeki O.C özelliği açık, bir de Prime 95 testinde daha yüksek değerler görmekteyim, 75-80 arası gibi.

Ek: Prime 95 testinin devamında sıcaklık 85-90 arasına ulaşmakta.
Ek 2: O.C'siz 55'i geçmedi.

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Testlerde yüksek değerlere ulaşabilir normaldir. Ancak yeni bir soğutucuda 90 derece çok gibi. Termal macun olabildiğince ince olmalı. Ayrıca fan hangi yöne bakıyor?

Şöyle ki, bu değer sadece Prime 95'te O.C'li halde çıkan sonuç ve diğer testlerde çok daha düşük sıcaklık değerleri aldım. Bu arada termal macun dediğiniz gibi düzgün bir şekilde sürüldü, fan yönü ise RAM slotlarına bakmakta. Ayrıca belirtmeden geçmeyeyim, tam devirde dahi çok sessiz çalışmakta soğutucu.

Konuyu düzenleyen moderatör arkadaş, sansasyonel gazete başlığına çevirmişsin bu arada başlığı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı