cenqzHn Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #1 Cm hyper t4, h81m plus anakartta ram slotunu kapatır mı?
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 18 Temmuz 2015 #2 Tam bilmiyorum ama önce geleni kapatmalı mutlaka. G.skill alın onlarda zaten soğutucu çok fazla değil. Corsair Low profil de alabilirsiniz.
Tam bilmiyorum ama önce geleni kapatmalı mutlaka. G.skill alın onlarda zaten soğutucu çok fazla değil. Corsair Low profil de alabilirsiniz.
cenqzHn Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #3 Xəyal dedi: Tam bilmiyorum ama önce geleni kapatmalı mutlaka. G.skill alın onlarda zaten soğutucu çok fazla değil. Corsair Low profil de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu konuda sorun çözüldü arkadaşlar.
Xəyal dedi: Tam bilmiyorum ama önce geleni kapatmalı mutlaka. G.skill alın onlarda zaten soğutucu çok fazla değil. Corsair Low profil de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu konuda sorun çözüldü arkadaşlar.