EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2015 #1 Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum. ASUS H81M-D anakart kullanıyorum. 2 adet RAM slotu var, yuvalarını kaplar mı? Bu fiyata ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2015
Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum. ASUS H81M-D anakart kullanıyorum. 2 adet RAM slotu var, yuvalarını kaplar mı? Bu fiyata ne önerirsiniz?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2015 #2 Güzel soğutucudur. İnternetten kullanan kişilerin yorumlarına bakabilirsin. Yalnız kapatmıyor, ucundan kurtarıyor diye biliyorum.
Güzel soğutucudur. İnternetten kullanan kişilerin yorumlarına bakabilirsin. Yalnız kapatmıyor, ucundan kurtarıyor diye biliyorum.
Van Helsing Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 507 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2015 #3 Aynı soğutucuyu kullanıyorum gayet güzel soğutuyor. RAM slotlarını kapatmıyor ama kapatacak olursa da fanı çıkarıp 1 cm yukarı takarsın olur biter.
Aynı soğutucuyu kullanıyorum gayet güzel soğutuyor. RAM slotlarını kapatmıyor ama kapatacak olursa da fanı çıkarıp 1 cm yukarı takarsın olur biter.