SwinD02 Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #1 Bir süredir CM MasterCase Pro 3 modelini arıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Bu kasanın satışını yapmaya devam eden bildiğiniz bir site var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Varsa başka kasa, önerilerine açığım. Soğutması önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2020
Bir süredir CM MasterCase Pro 3 modelini arıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Bu kasanın satışını yapmaya devam eden bildiğiniz bir site var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Varsa başka kasa, önerilerine açığım. Soğutması önemli.
B BerkayUrek Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 163 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 23 Eylül 2020 #2 Nano katalog'da bile bitirmişler. Kasa resmen silinmiş.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.515 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 23 Eylül 2020 #3 Pro 5 var Cooler Master MasterCase Pro5 Midi Tower (Psu yok) Fiyatları ve Özellikleri
SwinD02 Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #4 PROTECTQ dedi: Pro 5 var Cooler Master MasterCase Pro5 Midi Tower (Psu yok) Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Var ama neredeyse iki katı fiyatına bütçem pek yetmiyor ona.
PROTECTQ dedi: Pro 5 var Cooler Master MasterCase Pro5 Midi Tower (Psu yok) Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Var ama neredeyse iki katı fiyatına bütçem pek yetmiyor ona.