CM Master Keys Lite Stok Gelecek mi?

Beklemek istemiyorsan K55 de iyi bir model. Düşünebilirsin. Düşük bir fiyattan gelmezse gelmesinin bir anlamı olmayacak. K55 yaklaşık 220 TL'ye bulunuyor.
Vallahi gelmezse tek umudum K55 indiriminin uzun sürmesi olacak.

Aynen çoğu arkadaşım K55 ve G213 gibi ürünlere yöneldi. Eğer bu ürünlerden ucuza gelirse başka ürün tercih edenler için hayal kırıklığı olur gibi.

440 lira, vay be zamanında 160'a almıştım. Masterkeys Lite Comba serisi hala satılıyor yaklaşık 300 liraya. Mousesi çok çok gelişmiş değil ama mouse ve klavye arayanlar için güzel bir tercih.

Ayrıca yeni stok gelmesi yerine Masterkeys Lite L'nin gelişmiş modeli olan MasterSet MS120 de gelebilir, gelmeli. Onun da mousesi fazla iyi olmasa da klavyesi çok çok daha iyi. MS120'deki klavye ayrı satılıyor mu bilmiyorum da klavyesi gerçekten iyi. Türkiye'ye umarım gelir.

Arkadaşlar Selam,

Öncelikle hepsiburada'da ki fiyat yanlış. Ürün o fiyatta olmayacak. Zaten satıcı farklı. Muhtemelen ellerinde 1-2 tane ürün vardı ve yüksek fiyattan koydular.

Masterkeys Lite L tekli olarak tekrardan stoklara yakında gelecek. Ürünü Türkçe olarak tekrardan ürettirdiğimiz için süre uzun olabiliyor. Stoklar çok hızlı tükendi.

Ancak şu anda kesinlikle Masterkeys Lite L Combo almanızı öneriyoruz. Ürün fiyatı aynı kalsa bile, dolar eskisinden çok yüksek olduğu için, tekli klavye çıktığında neredeyse Combo fiyatında olacak. Şu anda alacak arkadaşlar için Combo cidden avantajlı. Çoğu kişi set olarak almak istemiyor ancak setin fiyatı daha avantajlı şu anda çünkü dolar amansız yükseldi.

Setin içinde ki mouse "kullanılamaz" gibi yorumlanıyor. Bu durumdan açıkçası şikayetçiyiz. Evet mouse çok iyi olmayabilir ama kesinlikle çok kötü değil. Profesyonel seviye de oyun oynamıyorsanız ideal bir mouse.

Dipnot: MS120 muhtemelen Türkiye'ye gelmeyecek. Bundan sonra daha çok tekli klavye modelimizi göreceksiniz.

Eğer combo fiyatına gelecekse bütçem sabit olduğu için K55 alacağım.Cevap için teşekkür ederim.

Normalde burs alıyordum fakat kartım sıkışmıştı para çekerken.Az önce telefon geldi banka kartımı okula yollamış.Yarın kartımı alıp üstüne para koyacağım.Combo almayı düşünüyorum.Eğer kutulu ise fareyi satarım.Fare olarak G102 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…