CM MasterBox Lite 5 Kasanın Üstüne 240mm Radyatör İçin Delik Açma

Ventus Kai

Kilopat
Makaleler
15
Daha fazla  
Cooler Master Masterbox Lite 5 kasaya üst tarafına fan yuvası açmak istiyorum.
Acaba bu konuda tavsiyede bulabilecek birisi var mı? kasaya CM marka sıvı soğutma takmak için yapıyorum bu işlemi 240mm yuva açmak istiyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanayide yapabilirsin. Bulursan başka bir kasanın üstteki fan boşluklarını alabilirsin ama radyatör ve fan sığmayabilir ve büyük ihtimalle sığmaz da o nedenle yapmanı tavsiye etmem.

Acaba kasa için uygun fan yuvası çizimi bulabilecek biri var mı acaba?

@Cooler Master Türkiye Acaba yuva açmak için bana teknik çizim sunma imkanınız var mı?

Bu kasayı alan herkes bundan muzdarip. Delikleri yine açın. Radyatörü öne takarsınız. Üste ise sıcak hava tahliyesi için iki fan.

Merhaba, niye öne takmiyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın görüntüsünü bozmayarak soğutma performansını arttırmayı planlıyorum.
Ayrıca bu sayede daha güzel bir tasarımla beraber daha iyi bir soğutma performansı elde etmek istiyorum.
Eğer bana teknik çizim sunma imkanınız olursa ben gerekli işlemleri sorunsuz gerçekleştirebileceğime inanıyorum.
Kasa gerçekten güzel ama performansının artırma imkanı varken tahliye yerlerinin olmaması gerçekten bir eksik.

Yaptınız mı ?

Amma cırt kasaymış. Bir görsellik bir de doğruysa malzeme kalitesi iyiymiş. En çok konu açılan kasa diye tarihe geçti mübarek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…