CM Masterbox Lite vs Carbide Spec-05 vs Sirocoon III vs MB501

ozanaydin1

Hectopat
Kasa 1
Kasa 2
Kasa 3
Kasa 4

Bu dört kasa arasında kararsız kaldım. Bir ve üçüncü kasalarda 80Plus sertifikası var ama üçüncü kasanın markası hakkında pek bilgim yok. Kasalar hakkındaki görüşlerinizi, seçiminizi ve bunlar dışında bir öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 numaralı kasa hariç diğerlerini eleyin. Çünkü soğuk hava alacak yer yok kasalarda.

Hatta Corsair'in ki de çok sağlıklı değil ama diğerlerine göre daha iyi. Isınma sorunu yaşamamak adına ön tarafı mesh bir kasa bakın derim.

Dahili PSU'lu almak yerine ayrı ayrı da alabilirsiniz.

Ek bilgi: PSU'lardaki 80+ sertifikası, güç kaynağının kaliteli olup olmadığından ziyade enerji verimliliğini belirtirtir.

Son düzenleme:
Kasaya ayırabileceğim bütçe 850₺'ye kadar. Rampage, Frisby gibi markalardansa Corsair vb. daha iyi olur düşündüm. Eğer zamanınız varsa Vatan Bilgisayar üzerinden PSU'suz kasa olursa da PSU'su da ayrı dahil olacak şekilde 900₺ civarına kadar bakabilir misiniz? Eğer ki olmazsa Corsair de karar biçeceğim. Şimdiden tekrar teşekkürler.

2. kasanın içindeki PSU, sarı etiketli kronik sorunlu olan ürünlerden. Bunun içindeki ise güncel olan ürün. Bunu tavsiye ederim. Tahminimce attığınız kasaların hepsinden daha iyidir.

Bu kasayı tam siz mesajı yazmadan önce gördüm, düzenleyip ekleyecektim. 100₺ fark performansı etkileyecek biçimde olacaksa bu kasayı tercih etmek daha iyi olacaktır. Çok bir fark gösterir mi?

Bu kasayı tam siz mesajı yazmadan önce gördüm, düzenleyip ekleyecektim. 100₺ fark performansı etkileyecek biçimde olacaksa bu kasayı tercih etmek daha iyi olacaktır. Çok bir fark gösterir mi?
Kasanın hava akışı attığınız kasaların hepsinden çok daha iyi. İçindeki güç kaynağı zaten güncel, gri etiketli olanlardan. Bütçeniz varken en iyisini alın derim.

Lütfen hava akışı iyi olan bir model tercih edin. Mesh yapıda olmalı alacağınız kasa, yoksa sonrasında sizi üzebilir.

Herkese yardımları için teşekkür ederim. Kararımı (umarım değişmez ise) Corsair Spec-Delta'da kıldım. Bu kasa alışveriş yapacağım Vatan şubesinde bulunmuyor. Başka şubelerden transfer edilir mi?

Vatan'dan alınacaksa Spec Delta modeli en doğru seçenek olur.

Bu kasalar neden bu kadar pahalandı? Vallahi RGB fan koymasınlar yada fansız kasa seçenekleri de olsa keşke. Fiyatı onlar mı yükseltiyor bu kadar anlamadım?

Ben de kasaların birçoğunu beğenmiyorum. O kadar kasa içinden baksam belki 1 2 tane bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…