T TheEndMan Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 4 18 Temmuz 2019 #1 Sinerji'den PC topluyorum. RTX 2060 ekran kartı var. Bunun için iki kasa arasında kaldım. Bana yardımcı olur musunuz? CoolerMaster MasterBox MB501L 600W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa bunda 1 tane fan var GameBooster GB-G08B 600W 80+ 4xRGB Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa bunda 4 tane fan var Sizce hangisi?
Sinerji'den PC topluyorum. RTX 2060 ekran kartı var. Bunun için iki kasa arasında kaldım. Bana yardımcı olur musunuz? CoolerMaster MasterBox MB501L 600W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa bunda 1 tane fan var GameBooster GB-G08B 600W 80+ 4xRGB Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa bunda 4 tane fan var Sizce hangisi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Temmuz 2019 #2 Gamebooster gibi bir markaya bulaşmayın. Kesinlikle Cooler Master.
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 18 Temmuz 2019 #3 Sinerjinin ürünleri ucuzdur ama bi sıkıntı yaşamanız durumunda sizi süründürüyorlar. Tecrübeyle sabittir
Sinerjinin ürünleri ucuzdur ama bi sıkıntı yaşamanız durumunda sizi süründürüyorlar. Tecrübeyle sabittir
SSC Decapat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #4 Bence MB511 kasaya bakın derim. Hava akışı çok daha iyi hatta psu lu bi versiyonu da vardı rgb kasa
CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #5 Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 18 Temmuz 2019 #6 Kranovar dedi: Sinerjinin ürünleri ucuzdur ama bi sıkıntı yaşamanız durumunda sizi süründürüyorlar. Tecrübeyle sabittir Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında detay verir misin? Bende hazır sistem almayı düşünüyorum...
Kranovar dedi: Sinerjinin ürünleri ucuzdur ama bi sıkıntı yaşamanız durumunda sizi süründürüyorlar. Tecrübeyle sabittir Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında detay verir misin? Bende hazır sistem almayı düşünüyorum...
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 18 Temmuz 2019 #7 Dafirenze dedi: Bu konu hakkında detay verir misin? Bende hazır sistem almayı düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... Buyrun karar sizin. Kararınızı yazın ayrıca Sinerji Bilgisayar Alışveriş Deneyimim ve Garanti Süreci - Technopat Sosyal
Dafirenze dedi: Bu konu hakkında detay verir misin? Bende hazır sistem almayı düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... Buyrun karar sizin. Kararınızı yazın ayrıca Sinerji Bilgisayar Alışveriş Deneyimim ve Garanti Süreci - Technopat Sosyal
Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 18 Temmuz 2019 #8 An itibariyle sonuç nedir? Kranovar dedi: Buyrun karar sizin. Kararınızı yazın ayrıca Sinerji Bilgisayar Alışveriş Deneyimim ve Garanti Süreci - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla...
An itibariyle sonuç nedir? Kranovar dedi: Buyrun karar sizin. Kararınızı yazın ayrıca Sinerji Bilgisayar Alışveriş Deneyimim ve Garanti Süreci - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla...
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 18 Temmuz 2019 #9 Dafirenze dedi: An itibariyle sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı. Tekrardan göndericem aynı kısır döngüyü tekrardan yaşayacağım. Baksanıza Amd kartlar çok bozuluyor kibarca Nvdia alsaydınız diyor konuştuğum bey. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum ama yinede siz bilirsiniz.
Dafirenze dedi: An itibariyle sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı. Tekrardan göndericem aynı kısır döngüyü tekrardan yaşayacağım. Baksanıza Amd kartlar çok bozuluyor kibarca Nvdia alsaydınız diyor konuştuğum bey. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum ama yinede siz bilirsiniz.
vlknylmz Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 96 9 Nisan 2020 #10 ya şu gamebooster gb-g08b modeli ile ilgili herkes birbirinden duyduklarını yazmış hep aynı görüşler bir tane kullanıcı yorumu yok mu ?
ya şu gamebooster gb-g08b modeli ile ilgili herkes birbirinden duyduklarını yazmış hep aynı görüşler bir tane kullanıcı yorumu yok mu ?