CM Masterbox MB511 Mesh vs Dark Unreal Air Kasa

Xaynthex

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, daha önce de bu tarz başlıklar açmıştım ancak bu son olacak.
Normalde İstanbul'un ücra köşesinde oturuyorum. Arkadaşıma geçtiğim için ve eve giderken Vatan Bilgisayar üzerinden alabilirim diye başlıkta acil diye belirttim. En son buna benzer bir konuyla ilgili başlık açtığımda birçok arkadaşın kasa tavsiyesi Cooler Master MB511 olmuştu, dün şans eseri bu kasayı gördüm ve ciddi anlamda kafamı karıştırdı. Bu iki kasa arasında hangisini seçmeliyim, sizin tercihiniz hangisi olurdu ve neden? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

1- ) Cooler Master MB511 = https://www.vatanbilgisayar.com/coo...1-mesh-3x120mm-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html

2- ) Dark Unreal Air = Dark Unreal AIR 5x12cm Dual Ring Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Hava Delikli Ön Panel, USB 3.0 ATX Çift Arka Fanlı Bilgisayar Kasası (DKCHUNREALAIR)

Dark Unreal Air video =
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her türlü Dark Unreal Air

Cooler Master MB511 iç hacim olarak daha geniş geldi.

İç hacim olarak büyük olsa bile dışarıdan içeriye hava alma konusunda eksik kalmış hava sirkulasyonu tam oturtulmamış pek bir fark görmessin ama bana Dark Unreal Air daha kaliteli geldi.
Anakartlarda genellikle 1 tane 4 pin girişi olur o yüzden fan çoklayıcı veya fan kontrolcü gerekir Dark Unreal modelinin yanında fan kontrolcü de geliyor. Bunuda bir artı olarak düşün.
HDDlerin hava akışını tam önlememesi için HDDler için boşluk bırakılmış.
3 tane manyetik hava filtresi olduğu için zorlanmadan kullanabileceksiniz.

Son düzenleme:

MB511 RGB ve fanlar için çoklayıcı ile birlikte geliyor. Kasayı imzamda yer alan sistem ile kullanmaktayım. Masaüstü kullanımda 35 dereceyi geçmiyor. CS:GO ve PUGB Lite ultra ayarla ekran kartı 60 dereceye bile çıkmıyor.

Bende eski sisteminde Dark Unreal kullanıyordum (Air modeli değil) 1 tane daha fan ekledim (yanında hediye gelmişti) artık laptop aldığım için onu sattım.Ekran kartı (RX570) boştaki sıcaklığını hatırlamıyorum fakat oyunlarda 50-70 derece arasında oynuyordu.
Karar size kalmış durumda sadece 1 kişinin konuşması ile karara varmayın gidin araştırın kafanıza uyanı alın ikiside çok güzel kasalar.
Birde MB511'in ön tarafı mesh modelmiş o yüzden hava sirkülasyonunda sıkıntı olmaz.

Dark Unreal Air modelinin de ön tarafı mesh. Düz Dark Unreal ın ön tarafı cam . O yüzden.
Arkadaşlar bu kasayı almaya karar verdim , olumsuz bir fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
Hocam Dark Unreal Kasasını almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Artı ve eksi yönleri nelerdir ?

Hocam Dark Unreal Kasasını almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Artı ve eksi yönleri nelerdir ?
Kusura bakmayın çok uzun süreli bir ban yedikten sonra ilk defa foruma girdim bir süredir gündemi takip etmiyorum ama önerebileceğim bir kasa çok önemli olmasada tek bir kusurunu gördüm rgb kumandasını tam doğrultmanız gerekiyor bazen can sıkabiliyor ama kasanız masanın üstünde vb açık yerlerde duruyorsa sorun yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…