CM MasterCase Pro 6 vs Corsair 400C vs Corsair Spec Alpha

oyuıncu baba

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben kasa değiştireceğim. Ama bir türlü karar veremiyorum size sorayım dedim.
  • Cooler Master MasterCase Pro 6
  • Corsair 400C beyaz
  • Corsair Spec Alpha serisi kırmızı siyah
Bu arada kasaya Led döşeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sade kasalardan tiksindiğim için artık ben Corsair Spec-Alpha alırdım. İncelemeleri mevcut herşey belirtilmiş agresif seviyorsan tercih senin.

Herşey cam içi değil tabiki kasanın güzel duruşu olması lazım. Bana kalırsa Corsair Spec-Alpha ya 2adet öne 2adet üste baya ışıklı olur camdan bakınca, led döşencekse 400c. Corsair Spec-Alpha da kötü durur led. Mastercase pro 6 çok pahalı kasaya göre ona led acayip gelir

Merhaba ben kasa değiştireceğim. Ama bir türlü karar veremiyorum size sorayım dedim.
  • Cooler Master MasterCase Pro 6
  • Corsair 400C beyaz
  • Corsair Spec Alpha serisi kırmızı siyah
Bu arada kasaya Led döşeyeceğim.
Corsair Spec Alpa kullanıyorum kasa küçük alacaksan 400c ve daha büyük kasalardan bak bende bu diğer iki kasa arasındayım google ararken denk geldim. Corsair markasını çok severek kullanıyorum ama Cooler Master'ın kasasıda hem büyük hemde çok şık bilemiyorum bende nasıl karar vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…