Zafris Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 51 3 Temmuz 2018 #1 Kutulu mu geliyor? Yoksa klavyenin yanında açık mı geliyor? Ayrıca mouse nasıldır, kullanışlı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2018
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 3 Temmuz 2018 #2 Kutuyla gelir, neden açık gelsin ki. Ayrıca faresi o kadar kötü değil diye duymuştum.
Zafris Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 51 3 Temmuz 2018 #3 Pantheon dedi: Kutuyla gelir, neden açık gelsin ki. Ayrıca faresi o kadar kötü değil diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Açık geliyor dediğim ayrı kutusu olmadan direk klavyenin kutusunda.Az önce bir videodan baktım kutusuz geliyormuş.
Pantheon dedi: Kutuyla gelir, neden açık gelsin ki. Ayrıca faresi o kadar kötü değil diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Açık geliyor dediğim ayrı kutusu olmadan direk klavyenin kutusunda.Az önce bir videodan baktım kutusuz geliyormuş.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.941 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #4 Ürün ve mouse birlikte kutulu geliyorlar. Aynı kutuda. Lütfen kutusuz geliyor diye algı yaratmayalım, bu sefer insanlar klavyeyi kutulu, mouse dışarda kutusuz bir şekilde geliyor sanacaklar. İki ürün tek kutuda geliyor.
Ürün ve mouse birlikte kutulu geliyorlar. Aynı kutuda. Lütfen kutusuz geliyor diye algı yaratmayalım, bu sefer insanlar klavyeyi kutulu, mouse dışarda kutusuz bir şekilde geliyor sanacaklar. İki ürün tek kutuda geliyor.