Murat Caner Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #1 Selamlar, 45ay önce başlıkta belirttiğim klavyeyi satın aldım. Genel olarak ışıkları azaldı ve caps lock ışığı, num lock’a göre daha şiddetli yanıyor. Garantiye göndermeye gerek var mı ? @Travis @Cooler Master Türkiye @Cooler Master Türkiye yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleme: 25 Şubat 2019
Selamlar, 45ay önce başlıkta belirttiğim klavyeyi satın aldım. Genel olarak ışıkları azaldı ve caps lock ışığı, num lock’a göre daha şiddetli yanıyor. Garantiye göndermeye gerek var mı ? @Travis @Cooler Master Türkiye @Cooler Master Türkiye yardımcı olursanız sevinirim.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #2 Merhaba, Aydınlatma şiddetini klavye üzerinden ayarlayın. Eğer sorun devam ederse Vektron Elektronik'e gönderebilirsiniz direk.
Merhaba, Aydınlatma şiddetini klavye üzerinden ayarlayın. Eğer sorun devam ederse Vektron Elektronik'e gönderebilirsiniz direk.
Murat Caner Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2019 #3 Cooler Master Türkiye dedi: Merhaba, Aydınlatma şiddetini klavye üzerinden ayarlayın. Eğer sorun devam ederse Vektron Elektronik'e gönderebilirsiniz direk. Genişletmek için tıkla... Aydınlatma şiddeti ayarlanmıyor diye biliyorum ve dediğim gibi NUM Lock CAPS Lock göre ışık şiddeti daha az.
Cooler Master Türkiye dedi: Merhaba, Aydınlatma şiddetini klavye üzerinden ayarlayın. Eğer sorun devam ederse Vektron Elektronik'e gönderebilirsiniz direk. Genişletmek için tıkla... Aydınlatma şiddeti ayarlanmıyor diye biliyorum ve dediğim gibi NUM Lock CAPS Lock göre ışık şiddeti daha az.
Ghost60 Kilopat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2019 #4 Hocam eğer dediğiniz gibi bir yerde ışık daha yoğun diğer yerde daha az o zaman garantiye yollmanızı tavsiye ederim.
Hocam eğer dediğiniz gibi bir yerde ışık daha yoğun diğer yerde daha az o zaman garantiye yollmanızı tavsiye ederim.
Murat Caner Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2019 #5 Ghost60 dedi: Hocam eğer dediğiniz gibi bir yerde ışık daha yoğun diğer yerde daha az o zaman garantiye yollmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
Ghost60 dedi: Hocam eğer dediğiniz gibi bir yerde ışık daha yoğun diğer yerde daha az o zaman garantiye yollmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet öyle.