Bu klavye nasıldır 190TL vermeye değer mi?
Beni uzun götürsün ve performanslı olsun istiyorum. 7 senelik bir A4 Tech klavyem var . Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer degmez derseniz 100 TL civarı alacağım Apex 100 vs.
Eski fiyatına göre biraz pahalanmış durumda ama o fiyat segmentinde alınabilecek kaliteli bir model. Mekanik hisli olması da zarlı klavyelere göre kendisini artıya geçiriyor. RGB'ye sahip olması da bir kesim için cabası.
Ben de aldım. Kargoyu bekliyorum. Araştırmalarım sonucu bu fiyata alınabilecek en iyi klavye. Cooler Master'ın kendi ürettiği mem-chanical switch'ler de klasik membran klavyelerden bir adım öne atıyor bu klavyeyi bana soracak olursanız. Bence bu fiyata tamamiyle değer.
Konu hortlattığımın farkındayım ama size forumda konu açmama rağmen cevap bulamadığım (Yanlış anlamayın bu klavyeyi kullananları bulup soramadığım mânasında) için size sorma gereği duydum. 1 sene aradan sonra klavyenin tuş seslerinde herhangi bir değişiklik oldu mu sizce? Hala aynı mı yoksa? Klavyenin tuş ömrü doldukça sesi değişir mi?