CM MasterLiguid ML120L TUF Edition nasıl?

Ajay Ghale

Hectopat
Arkadaşlar bunu almayı planlıyorum ancak işlemci sıvı soğutucusu yeterli mi? Ve kasa soğutması sizce iyi mi? Bunu almayı planlıyorum sizce almalı mıyım?

MasterLiquid dir o Liguid olsa duramassın Fanlarının çok sesli olduğu çoğunlukla söylenmekte 240 mm olanın özellikle çok sesli imiş. Senin soğutucu tek fanlı olan model hava soğutma ile arasında pek fark yok diyenler vardı ama mutlaka vardır fiyatına göre güzel bence. Biraz sesli olmasını sorun etmiyorsan alabilirsin.

Arkadaşlar bunu almayı planlıyorum ancak işlemci sıvı soğutucusu yeterli mi? Ve kasa soğutması sizce iyi mi? Bunu almayı planlıyorum sizce almalı mıyım?

Eki Görüntüle 461463
Ya muallakta kalmış bir sistem bence o ekran kartına felan o işlemciye de pek mantık veremedim. Kendiniz toplarsanız bütçe belirtip çok daha ileriye yönelik iyi sistem ayarlayabiliriz.

Yanlış görmüyorsam 13.492,35 TL fiyatı var. Kesinlikle alınmaz. Bu fiyata işlemci ve ekran kartı olarak güncel ve üst seviye PC toplayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…