Orkunnn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #1 COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (120MMx2) AM4 UYUMLU SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar İşlemci soğutucu için almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz veya aynı fiyata başka ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2018
COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (120MMx2) AM4 UYUMLU SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar İşlemci soğutucu için almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz veya aynı fiyata başka ne önerirsiniz?
onur siyamoğlu Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 934 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretim Gör. 2 Kasım 2018 #2 Merhaba dilerseniz bunlara da bakabilirsiniz Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - Nanokatalog Gamepower Iceberg 240 CPU Sıvı Soğutma 240mm Fiyatı Akasa Venom R20 Intel LGA 775/115X/1366/2011/2066 ve Fiyatı Aerocool Likai240 240mm 2 X 12cm Fan Radyatör Sıvı Soğutma Fiyatı
Merhaba dilerseniz bunlara da bakabilirsiniz Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - Nanokatalog Gamepower Iceberg 240 CPU Sıvı Soğutma 240mm Fiyatı Akasa Venom R20 Intel LGA 775/115X/1366/2011/2066 ve Fiyatı Aerocool Likai240 240mm 2 X 12cm Fan Radyatör Sıvı Soğutma Fiyatı
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.160 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 2 Kasım 2018 #3 Onun yerine kasana sığarsa Noctua NH-D15 daha iyi performans verir.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 2 Kasım 2018 #4 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Onun yerine kasana sığarsa Noctua NH-D15 daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm en iğrenç dizayna sahip herhalde bu soğutucu ama 280 MM AIO soğutuculardan daha iyi performans veriyor o da ayrı konu.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Onun yerine kasana sığarsa Noctua NH-D15 daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm en iğrenç dizayna sahip herhalde bu soğutucu ama 280 MM AIO soğutuculardan daha iyi performans veriyor o da ayrı konu.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 2 Kasım 2018 #5 Daha güzel dizayn istiyorsanız, alternatifi Dark Rock PRO 4.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #6 Orkunnn dedi: COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (120MMx2) AM4 UYUMLU SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar İşlemci soğutucu için almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz veya aynı fiyata başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Aynısını ben kullanıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim. Son düzenleme: 2 Kasım 2018
Orkunnn dedi: COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (120MMx2) AM4 UYUMLU SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar İşlemci soğutucu için almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz veya aynı fiyata başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Aynısını ben kullanıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.160 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 2 Kasım 2018 #7 Dreamwalker dedi: Gördüğüm en iğrenç dizayna sahip herhalde bu soğutucu Genişletmek için tıkla... Klasik Noctua ürünü işte. Mükemmel ama berbat gözüküyor.
Dreamwalker dedi: Gördüğüm en iğrenç dizayna sahip herhalde bu soğutucu Genişletmek için tıkla... Klasik Noctua ürünü işte. Mükemmel ama berbat gözüküyor.
Orkunnn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #8 SafakDoruk dedi: Aynısını ben kullanıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama sormak istediğim pompa sesi fazla olduğu söyleniyor durum sizin için de öylemi ?
SafakDoruk dedi: Aynısını ben kullanıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama sormak istediğim pompa sesi fazla olduğu söyleniyor durum sizin için de öylemi ?
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 2 Kasım 2018 #9 Orkunnn dedi: Teşekkür ederim ama sormak istediğim pompa sesi fazla olduğu söyleniyor durum sizin için de öylemi ? Genişletmek için tıkla... Eski sistemimde ML240R RGB kullanıyordum ben pompa sesi falan yok.
Orkunnn dedi: Teşekkür ederim ama sormak istediğim pompa sesi fazla olduğu söyleniyor durum sizin için de öylemi ? Genişletmek için tıkla... Eski sistemimde ML240R RGB kullanıyordum ben pompa sesi falan yok.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #10 Orkunnn dedi: Teşekkür ederim ama sormak istediğim pompa sesi fazla olduğu söyleniyor durum sizin için de öylemi ? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle pompa sesi vs yok kim söylediyse yanlış söylemiş isterseniz video çekip atabilirim size.
Orkunnn dedi: Teşekkür ederim ama sormak istediğim pompa sesi fazla olduğu söyleniyor durum sizin için de öylemi ? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle pompa sesi vs yok kim söylediyse yanlış söylemiş isterseniz video çekip atabilirim size.