CM Masterpulse Pro vs SS Siberia 650 vs SS Arctis 5

condidios

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3-4 ay içinde bir kulaklık almayı planlıyorum ama kafamda 3 seçenek var.
  • CM Masterpulse Pro
  • SS Siberia 650
  • SS Arctis 5
Sizce bunlardan hangisini almalıyım.
Masterpulse'un mikrofonu beni biraz tedirgin etti açıkçası ama iyi bir ürüne benziyor. Steelseries ile ilgili ise bazı kötü yorumlar gördüm. (Hyperx Cloud 2, Core, Revolver vb düşünmüyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon önemli ise Artcis 5, değilse MasterPulse Pro modelini öneririm.
Arctis 5 in govedi nedense pek saglam gelmedi gozume. Su anda g430 kullaniyorum. Tam da kulagin ustundeki yerden (Arctis 5 te ince olan yer) kirildi. O yuzden aynisinin olmasindan korkuyorum.

Arctis 5'in malzemesi sağlamdır. G430 malzeme kalitesi olarak kötü bir model zaten.
Peki siberia 650 yi neden listeden çıkarttınız. Bazı yerlerde earpadlerin rahatsız olduğunu okumuştum o yüzden mi yoksa siberia serisinden olmasıyla mı ilgili

Arctis serisi hariç Steelseries kulaklık önermiyorum pek. Diğer modellere göre çok başarılı değiller.

Açıkçası ben Arctis 5 kullanıyorum. Kulaklığın rahatlığı muazzam, 7.1 muazzam ancak eğer müzik dinleyeceksen Arctis 5 bu konuda pek iyi değil. Özellikle yeterince bass veremiyor. Müzikte beni fazla tatmin etmediğini belirtmek isterim. Oyunda patlamalar fena değil ancak daha iyi olmasını beklerdim. Oyun oynayacaksan özellikle Counter Strike gibi oyunlarda seni tatmin eder. Ben SS Siberia 650 tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…